Varauslomake/kuvaussopimus

lähetä

nimi

Lämpimästi tervetuloa kuvaukseen! Pyrin vastaamaan viesteihin muutaman arkipäivän kuluessa. Mikäli olet lähettänyt lomakkeen etkä kuule minusta, laitathan sähköpostiviestiä perään. 

puhelinnumero

sähköpostiosoite

Mistä kautta löysitte minut?

Haluaisin hieman tutustua teihin etukäteen. Kerro hieman teistä perheenä, millaisia olette luonteeltanne, mikä on teidän perheelle tärkeää, millaiset asiat tekevät teidät onnelliseksi? 

Monessa osassa haluat maksaa
kuvausmaksun: 1,2 vai 3?
(laskut tulee maksaa ennen kuvausta)

Osoite, postinumero
ja postitoimipaikka

Kuvaukseen osallistujien nimet (kirjoitathan lapsien kohdalla myös iät)

kuvauspäivä ja kuvauspaikka

Toivotko apua kuvausasujen valintaan, onko toiveissa lainata asuja lainavaaterekistäni?

Vastaa vielä seuraaviin kysymyksiin kyllÄ/ei

Ymmärrän että valokuvaaja Susanna Hynyselle jää kuvien kaikki tekijänoikeudet, toimitettuja kuvia ei muokata edelleen ja kuvaaja tulee mainita kuvan yhteyteen kuvia julkaistaessa:

Olen nähnyt ja lukenut hinnaston, jossa on eritelty kuvauspalvelu sekä kuvatuotteet:

OLEN LUKENUT JA YMMÄRTÄNYT YLLÄ OLEVAN TEKSTIN KOSKIEN KUVIEN TEKIJÄNOIKEUTTA, KÄYTTOIKEUTTA JA JULKAISUA JA SITOUDUN noudattamaan niitä:

päivämäärä:

Saako Susanna Hynynen julkaista kasvokuvianne somekanavissa sekä markkinoinnissa nimettömänä:

KUVAUSEHDOT

- Kuvauspaketit sisältävät kuvaustuokion studiolla tai lokaatiossa sekä luonnogallerian toimituksen. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, josta on toimitetaan lasku sähköpostiin lomakkeen täytön jälkeen.
- Luonnosgalleria toimitetaan 1-2 viikon kuluessa kuvauksesta ja valmiit, täysin editoidut, erikseen tilatut kuvat toimitetaan 1-3 viikon kuluessa kuvavalintojen päättämisen jälkeen. Valmiit digikuvat toimitetaan asiakkaalle WeTransfer-ohjelman kautta suurikokoisina tiedostoina sekä internet-käyttöön soveltuvina web-tiedostoina.

TEKIJÄNOIKEUDET

- Asiakas sitoutuu käyttämään ostamiaan kuvia yksityisessä käytössä, eikä kuvilla osallistuta kilpailuihin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointia, myyntiä tai julkaisua varten.
- Kuvia EI SAA koskaan muokata millään tavalla (ei uudelleen rajauksia, ei filttereitä), koska valokuva on teos, jonka valokuvaaja tekijänoikeuslain mukaan omistaa. - Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Muistutukset lähetettävä valokuvaajalle todisteellisesti 7 päivän kuluessa toimituksesta. Muussa tapauksessa toimitus katsotaan hyväksytyksi
- Asiakas saan oikeuden teettää ostamistaan kuvista rajattomasti kuvatuotteita yksityiseen käyttöön sekä julkaista kuvia omassa blogissaan ja some-kanavissaan mikäli kuvaajan nimi mainitaan.
- Asiakas on tietoinen kuvaajan artistisesta tyylistä ja on tutustunut portfolioon ennen sopimuksen allekirjoittamista ja tiedostaa että kuvaajan artistinen näkemys (mukaan lukien editointityyli) kehittyy ajan kuluessa. Kuvien lopputulokseen vaikuttavat lukuista asiat mukaan lukien sää, valaistus, kuvaustilat sekä liikkumismahdollisuudet.
- Kuvien tekijänoikeus jää aina kuvaajalle ja vain suostumuksellanne kuvaaja saa käyttää ottamiaan kuvia omilla sivustoillaan tai muissa yrityksen sähköisessä tai painetuissa markkinointimateriaalissa (yksityisyyden suojelemiseksi mallien nimiä ei koskaan julkaista).
- Kuvaaja säilyttää kuvia vuoden ajan kuvauspäivästä laskien.
- Kuvauksen voi siirtää kerran maksutta toiseen ajankohtaan kun siirron tekee alle 24h sisään sovitusta kuvausajasta. Jos asiakas jättää tulematta tai ei pysty siirtämään aikaa toiselle päivälle (pääasiassa tarjoan vain arkiaikoja) maksettua kuvausmaksua ei palauteta, sillä myyjän on sallittua veloittaa asiakasta peruuttamattomasta ajasta. (Kuluttajansuojalaji 38/1978).
- Kuvaaja ei toimita asiakkaalle kuvaluonnoksia tai raakakuvia.
- Kuvaaja voi perua kuvauksen vain ylitsepääsemättömien esteiden vuoksi (sairaus, onnettomuus, kuolemantapaus). Tässä tapauksessa kuvaaja pyrkii ensisijaisesti siirtämään kuvausaikaa asiakkaan kanssa yhdessä sopimalla tai mahdollisesti järjestämään paikalle toisen ammattikuvaajan mikäli niin toivotaan. 
- Kuvaajan vastuu rajoittuu kuvauksesta maksetun palkkion palauttamiseen. Korjaus ei voi ylittää arvoltaan kuvauksesta maksettua palkkiota.
- Mikäli joudut siirtämään tai perumaan kuvausaikasi, teethän sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta peritään koko kuvausmaksu.
- Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen
Tähän sopimukseen sovelletaan sekä kuluttajansuojalakia että Suomen lakia. Sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan sovittelemalla. Viime kädessä erimielisyydet ratkaistaan Kilpailu- ja kuluttajaviraston avulla tai Helsingin käräjäoikeudessa

Sain juuri viestisi, kiitos!
Pyrin vastaamaan sinulle lähipäivinä! 

Ilolla,
Susanna

Kiitos <3