varaa paikkasi tästä

800€

Haaveiletko vauvakuvauksista, mutta konkretia puuttuu? Oletko kuvannut vauvoja, mutta kaipaat lisää oppia ja ideoita, apukeinoja ja varmuutta vauvojen käsittelyyn? Olen koostanut päivän sisällön monipuoliseksi paketiksi, joiden avulla pääset niin alkuun vauvakuvauksen saralla kuin askeleen eteenpäin nykyhetkestä. Lupaan kertoa sinulle tärkeimpiä asioita onnistuineiden kuvausten takaamiseksi ja lupaan että lähdet kurssilta itsevarmana ja innostuneena seuraaviin vauvakuvauksiin <3 Kurssilla käydään läpi niin kameran asetuksia, valaisua, propseja, vauvakuvauksen turvallisuutta sekä vauvan käsittelyä. 

VAUVAKUVAUSWORKSHOP

Lämpimästi tervetuloa workshopiin! Päivä sopii niin vasta-alkaneille kuin jo ennestään vauvoja kuvanneille valokuvaajille.

Workshop sopii valokuvaajille, jotka haluavat lisätä palveluvalikoimaansa newbornkuvauksen, hakea inspiraatopta tai syventää oppejaan. Sinun tulee ennalta osata käyttää järjestelmäkameraa manuaaliasetuksilla, osaat jo käyttää kuvankäsittelyohjelmia sekä osaat perusteet valokuvauksesta. Päivän aikana käymme läpi kameran asetuksia, mutta itse valokuvauksen perusteet eivät kuulu workshopin sisältöön.

Päivä lisäksi sisältää oppeja koko vauvakuvaus workflosta, vauvan viesteistä, kuvaustilan sekä asiakkaan valmistelusta, vauvakuvauksen turvallisuudesta ja vauvan hyvinvoinnista sekä kuvaushetken malliperheen kanssa. Saat kuvata workshopissa kuvia myös omaan portfolioon.

Mukaan tarvitset oman vain oman järjestelmäkamerasi.

Tapahtumassa mukaan yhteistyökumppaneita, jotka ovat osallisina goodiebageihin, jonka jokainen osallistuja saa kotiinvimisiksi. Mukana tapahtumassa mm. Silmu Knitting, Suppusuu Finland sekä Studiovarustamo.

Aamukahvit

Vauvakuvauksen turvallisuus sekä vauvan hyvinvointi

Vauvan viestit

Mitä kaikkea ottaa huomioon ennen kuvausta (asiakkaan sekä kuvaustilan valmistelu)

Kuvaus malliasiakkaan kanssa

vauvan kapalointi ja käsittely
vauvan kuvaaminen yksittäin sekä kuvaus perheen kanssa

Yhteenveto, kysymykset

NEWBORNKUVAUSWORKSHOP (5h)

Mentorointipäivän sisältö

WARM mobile collection
34,95€

CARAMEL mobile collection
34,95€

BRIGHT mobile collection 34,95€

tutustu verkkokaupan tuotteisiin