MENU
V

Valokuvaajan olen kuvannut eniten lapsia ja eritoten 1-vuotiskuvia. Lasten kanssa oleminen on minulle hyvin luontevaa ja heidän kuvauksistaan saa paljon iloa ja energiaa! Välillä kuvaus on hurja 45 minuutin leikittely- ja jumppaushetki ja energiaa myös kuluu paljon, mutta eipäs sekään ole huono juttu :)

Lapsikuvaajana tavoitteenani ei ole luoda sitä perinteistä hymykuvaa, vaan haluan että lapsen luonne tulee kuvissa esiin. Haluan myös luoda asiakkaille ihania muistoja, joita katsoessaa tulee hyvälle tuulelle ja joiden kautta voidaan elää nuo hetket aina uudestaan ja uudestaan.

Studiokuvaus toteutetaan usein muutamalla erilaisella asiakkaan valitsemalla taustalla ja vaatetusta on myös mahdollista vaihtaa kesken kuvauksen. Valojen ja varjojen kanssa leikkiminen studio-olosuhteissa kiehtoo minua, ja niiden avulla tarjoan monipuolisuutta kuviin, mutta myös tuon omaa tyyliäni kuvaajana esiin. Asiakkaiden toiveet otetaan aina huomioon ja pyrin toteuttamaan niitä oman tyylini puitteissa parhaani mukaan ja takaan että valmiit kuvatiedostot ovat laadukkaita ja tarkkoja!

Perhekuvaus on liitettävissä lapsikuvauksen yhteyteen ja suurin osa asiakkaista käyttää tämän edun hyväkseen. Mikäpä ei, sillä usein jompi kumpi vanhemmista on itse kotikameran takana ja kuvia koko perheestä tulee harvemmin otettua.

Tässä yksi mallikuvagalleria perinteisestä studiokuvauksesta, mallina ihana pieni Arvo ja hänen onnelliset vanhempansa.

Comments

Voi miten ihania kuvia! <3 Tosi söpö poika!!!

Add Your Comment