Äitiyslomani päättyy

Uskomatonta miten aika laukkaa hurjaa vauhtia. Tuntuu että siitä hetkestä kun jäin äitiyslomalle olisi vain pieni hetki, mutta todellisuudessa vietän viimeisiä päiviä vanhempainvapaan parissa. Tämä tarkoittaa, että jatkossa kuvauspäivät eivät tule enää olla vain sunnuntaita tai pyhäpäivä, vaan pystyn tarjoamaan aikoja mille ajankohdalle tahansa.

Tulevan kesän osalta pystyn tarjoamaan paaaaljon kuvausaikoja, huippua ettei tarvitse tarjota eioota :) Elokuusta alkaen palaan takaisin työelämään ja tämän jälkeen kuvausajat tulevat taas paikoitellen vähentymään ja keskittymään lähinnä muutamiin viikonloppuihin kuukausittain.

WIN-WIN: Minä saan keskittyä täysillä valokuvaamiseen ja isä viettää aikaa pojan kanssa

On ollut upeaa saada viettää paljon aikaa poikani kanssa ja olla hänelle täysillä läsnä, mutta on toki hieman surullista että se aika tulee jatkossa vähenemään. Nyt on kuitenkin minun aikani palata takaisin työarkeen ja tehdä tilaa isälle ja pojalle, jotka saavat nauttia toisistaan vuoden loppuun saakka ennen päivähoitoarjen aloittamista.

Ristiriitaiset fiilikset. Haikeaa mutta myös aivan mahtavaa, sillä nyt on se aika kun saan vihdoin antaa kaikkeni myös valokuvaukselle!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Tervetuloa Blogiini

Valokuvaaja Susanna Hynynen. 31-vuotias, pienen poikavauvan sekä kohta 4-vuotiaan esikoispojan äiti. 

Blogi sisältää tarinoita valokuvauskeikkojen takaa sekä laajoja kuvagallerioita yksittäisistä kuvauskeikoista.

Ethän kopioi kuviani luvatta.

Categories