MENU
H

HINNASTO

Investointi elinikäisiin muistoihin

Kuvauspaketit sisältävät kuvaustuokion studiolla/lokaatiossa, laajan rekvisiittavarastoni käytön sekä kuvien viimeistelytyön ja kuvatuoteet tilataan erikseen. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, josta toimitan laskun sähköpostin kautta. Kuvauksen jälkeen toimitan luonnosgallerian, josta pääsette ostamaan juuri teille sopivan määrän kuvia ja kuvatuotteita erillisen hinnaston mukaisesti. Luonnosgallerian kuvat ovat suurimmalta osin editoituja, vasta valitsemiinne kuviin teen lopullisen viimeistelyn. Teen galleriaan sekä värillisiä että mustavalkoisia luonnoksia. Mikäli toivotte luonnoksiin muutoksia (kuvasuhde/värit), toiveet esitetään vedosgallerian yhteydessä.​ Kuvien valinnan jälkeen toimitan sähköpostiinne laskun valitsemistanne kuvista alla olevan hinnaston mukaisesti. ​Hinnat pitävät sisällään alv:n 24%.​ Kuvauksen voi peruuttaa, yllättäviä tilanteita ja viime hetken muutoksia tulee aina itse kullekin ja korona tuo lisäksi omat haasteensa. Kuvauksen peruuttaminen tai kuvauspäivän siirtäminen on mahdollista, mutta toivoisin että siitä ilmoitettaisiin mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tunnin sisällä kuvauksen alkamisajankohdasta. Mikäli kuvaus peruutetaan myöhässä, maksestusta varausmaksusta palautetaan 50%. Hinnasto voimassa toistaiseksi, oikeus muutoksiin pidätetään.

Kuvauksen lopullinen hinta sisältää kuvausmaksun sekä valitsemistasi kuvatuotteet.

.01

VAUVAT

Tärkeiden ensihetkien ikuistamiseen, jotka kiitävät ohiste aivan liian nopeasti.

Sisältää vauvan (0-7kk) sekä perheen kuvauksen. Kuvausaika 2-3 tuntia lämmitetyssä studiossani, laajan rekvisiittavaraston käytön, luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

279,00€
.02

PERHEET

Perhekuvaus studiolla tai lokaatiossa.

Sisältää n. tunnin kuvausajan, laajan rekvisiittavaraston käytön, luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

199,00€
.03

ODOTUS

Vauvavatsa ja odotuksen tuomat suuret tunteet, ikuistetaan ne muistoksi.

Sisältää n. tunnin kuvausajan, laajan rekvisiittavaraston käytön, luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

199,00€
K

KUVATUOTTEET

Voi tilata kuvistasi juuri niitä tuotteita, jotka ovat teidän mieleen ja juuri sen määrän kuvia kuin on tarvis. Digitiedostojen lisäksi tarjoan myös erittäin laadukkaita fine art- kuvatuotteita sekä Dipond- komposiittitauluja. Tuotteisiin pääset tutustumaan kanssani studiolla.

SELAA KUVATUOTTEIDEN HINTOJA ->

DIGITAALISET TIEDOSTOT

Digitiedostot toimitetaan yksitellen editoituna täysikokoisena kuvien teettämistä ja tulosteita varten sekä skaalattuna ja vesileimattuna some-käyttöä varten. Saat tulostaa, kopioida ja teettää uusia kuvia toimitetuista lopullisista kuvista rajattomasti.

Yksittäinen kuvatiedosto 40 € / kpl
10 kuvan paketti 250 €
15 kuvan paketti 360 €
20 kuvan paketti 460 €
koko galleria 650 €

FINE ART PRINTIT

10×15cm (10 kpl) 170€
12×18cm (10 kpl) 210€
10×15cm (1 kpl) 20€
12×18cm (1 kpl) 25€
20×30cm (1 kpl) 50€

30x45cm (1kpl) 70€

Museolaatuiset printit ovat 100% puuvillaa, joissa kuvien sävyt sekä tarkkuus toistuu täydellisesti. Nämä printit herättävät kuvani eloon aivan uudella tavalla ja ovat parasta laatua, mitä kuvistani voi tuottaa.

PRINTIT MAGNEETTISILLA PUUKEHYKSILLÄ

20x30cm 120€
30x45cm 170€
40x60cm 230€
60x90cm 400€

Museolaatuiset printit ovat 100% puuvillaa, joissa kuvien sävyt toistuvat juuri niin kuin olen ne käsitellyt ja suunnitellut. Kuvat on kehystetty kahdella kauniilla magneettikiinnitteisellä puukehyksellä, jotka kiinnitetään kuvan ylä- sekä alareunaan.