LADATAAN..

 

HINNASTO

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron (24 %) Laskutan vain tyytyväisiä asiakkaita!

Toimitusaika tilauksen sisällöstä ja sesongista riippuen 1–5 viikkoa. Kuvat toimitetaan yksitellen editoituna täysikokoisena kuvien teettämistä ja tulosteita varten sekä skaalattuna ja vesileimattuna some-käyttöä varten.

Hintoihin lisätään kilometrikorvaukset, kuvauksen ollessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella, (0,44 €/km sis.alv. 24%). Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.

 

MAKSUTAVAT

* Kuvaus maksetaan kuvauksen yhteydessä joko kortilla tai käteisellä
(otathan mukaan tasarahan)

* Mikäli haluat maksuvaihtoehdoksi laskun, laskutuslisä on 5,00 €. Lasku toimitetaan sähköpostitse 7 pv netolla ja 8 pv huomautusajalla.

 
TEKIJÄNOIKEUDET 

Valokuvan käyttöoikeus luovutetaan sopimuksessa sovittuihin tarkoituksiin. Mikäli käyttöoikeutta halutaan laajentaa, siitä on sovittava kirjallisesti valokuvaajan kanssa. Käyttöoikeuden haltija ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Valokuvaajan nimi on mainittava tekijänoikeuslain edellyttämällä tavalla.

Valokuvan manipulointi tai vain sen yksittäisen osan käyttö on kielletty ilman valokuvaajan lupaa.

 
KUVIEN JULKAISU ILMAN ERILLISTÄ SOPIMUSTA 

Kuvien tilaaja voi käyttää kuvia omassa yksityisessä käytössään, ja valmistaa kuvista haluamansa määrän sähköisiä ja printtikopioita omaan käyttöönsä. Alla mainituissa käyttökohteissa on käyttö sallittu vain jos kuvaajan nimi on mainittu ja on sovittu kuvaajalle suoritettavasta erillisestä korvauksesta;

* kotisivut

* mallitoimistot

* sanoma- ja aikakausilehdet

* vuosikirjassa

Mikäli asiakas haluaa julkaista kuvansa painattamalla sen muuhun materiaaliin kuin tilauksen yhteydessä on sovittu, on painamisesta sovittava erikseen valokuvaajan kanssa. Kuvien käytöstä tuoteluettelossa ja kaikissa mainoksissa on sovittava erikseen.

 
TEKIJÄNOIKEUS JA OMISTUSOIKEUS  

Valokuvien omistusoikeus on valokuvaajalla. Tekijänoikeus jää valokuvaajalle tekijän oikeuslaissa määrätyssä laajuudessa. Yksinoikeus sisältää oikeuden valmistaa teoksesta kopioita muutettuna, muunnelmana tai toisessa taidelajissa.

 
MUISTUTUKSET

Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Muistutukset on lähetettävä valokuvaajalle todisteellisesti seitsemän päivän kuluessa toimituksesta. Muussa tapauksessa toimitus katsotaan hyväksytyksi.

Käyttämättä jättäneestä kuvausajasta laskutan 50%:a sovitun keikan hinnasta. Ilmoitus peruuntumisesta tulee antaa 24 h ennen kuvauksen alkamista.