MENU
V

Vuoden tauon ja useiden useiden pyyntöjen ja viestien jälkeen päätin, että pidän tänä vuonna taas Jouluminikuvaukset! Ihanaa että haluatte panostaa joulukortteihin, on aivan ihanaa että edelleen on tapana lähettää jouluisin kortteja, vaikka muutoin postikorttien lähettäminen on jäänyt kovin vähäiseksi.

 

Kuvausajat myytiin loppuun hetkessä, lämmin kiitos siitä teille, ihanille asiakkailleni <3

Päivälle en voinut ottaa kovinkaan isoa asiakasmäärää, koska en osannut ennakoida millainen vointini masun kanssa tulisi olemaan kuvauspäivänä. Kuvaukset pidettiin marraskuun alussa, 2 kuukautta ennen laskettua aikaani ja oli iso yllätys miten hyvin päivä meni keskivartalolihaavuuteni huomioon ottaen ja päivän päätteeksi olin vielä niin energinen että olisin voinut kuvata toisen samanmoisen setin edellisen perään :)

 

Idea tämän vuoden joulumineihin lähti liikkeelle käytännällisyydestä ja ajattomuudesta.

 

Kaikki kertakäyttöinen tuntuu kaiken tämän kulutusjuhlan keskellä huonolta idealta, samoin yhden kuvan hankkiminen vain pelkän joulukortin vuoksi. Halusin luoda kuviin ajattoman, mutta kuitenkin pehmeän maailman, joka sopii niin joulukortteihin kuin myös koristamaan kodin seinää ympäri vuoden. Lapset pukeutuneina pyjamaan– teema otettiin vastaan superihanasti ja oli ihana kuulla miten idea monipuolisuudesta ihastutti teitä.

Kiitos kaikille osallistujille ja ihanille pyjamatyypeille <3

 

Comments

Aivan ihania kuvia!?❤ Tuollaisessa kuvauksessa on mahtavaa myös se, että kuvaustilanteen mahdollinen “laittautumis stressi” pienenee luonnollisessa, rennossa kuvassa ja lapset ovat juuri itsensä näköisiä?

Add Your Comment