MENU

DAILY STORIES

Vauvakuvauksen voi toteuttaa ihan milloin tahansa <3

16.3.2020 / Yleinen
OPEN

Ei tarvitse murehtia jos vauvan kanssa jäi newbornkuvaus väliin. Ihan jokainen kuukausi, jokainen hetki on valokuvauksen arvoinen. 

Vauvakuvaus onnistuu vauvan ollessa minkä ikäinen tahansa! Oheinen kuvaus toteutettiin vauvan ollessa puolen vuoden ikäinen, mikä on ihana ikä kun varpaat ovat löytyneet ja hymy on herkässä <3

 

Vanhempia kehotan aina tulemaan mukaan kuvaukseen, sillä perhekuvia ei ole koskaan tarpeeksi. Yhteiskuvat tulevat olemaan teille kaikille tärkeitä muistoja myöhempinä vuosina.My studio, my second home and my adventure all at once.

2.2.2020 / Yleinen
OPEN

Studio on kokenut täydellisen muodonmuutoksen viimeisen vuoden aikana, samalla kun olen siirtynyt lähes kokonaan kuvaamaan luonnonvalolla. Pitkään haaveilin ja keräsin mood boardia pinterestiin, mutta toteuttaminen jäi vain haaveeksi kiireisen arjen keskellä. Kiitos tuottoisan äitiyslomani, nyt studio on saanyt arvoisensa lookin. 

 

I love it!


Nämä yksityiskohdat ovat pieni maistiainen studioltani. Rakastan boheemia tyyliä, hillittyä runsautta sekä kuparisia ja ruskeita sävyjä. Tekstiileissä rakastan laadukkuutta, pehmeyttä, pellavaa, pitsiä sekä puuvillaa.

Asiakaskyselyn mukaan studio on avara, rento ja tunnelmallinen, jossa viihtyy niin aikuiset kuin lapsetkin. Se ei tunnu valokuvausstudiolta, vaan on kodinomainen paikka, jossa kuvaushetki kanssani on tuntunut luonnolliselta ja rennolta.

Tämä kaikki on ollut pääsyy muutokseen, halusin että tila huokuu rentoutta, joka myös siirtyy kuviin.

Studioni ei ole pelkästään työtila, se inspiraationlähteeni, paikka jossa saan luoda itseäni. Studio on minun oma “womancave” ja paikka, jossa saan toteuttaa luovuuttani.

Lämpimästi tervetuloa studiolleni!

/Susanna

DIY joululahjat – Viikunahilloke

31.12.2019 / Yleinen
OPEN

Rakastan antaa itsetehtyjä joululahjoja, lahjoja jotka on tehty rakkaudella ja ajatuksella.

Pyrin tänäkin vuonna pysymään minimissä tavaralahjojen kanssa ja ajatuksena olisikin tehdä taas suurin osan lahjoista itse. Lapset ja kummilapset ovat oikeastaan ainoita, joille tulee ostettua jotakin pientä toivelahjaa, mutta olen yrittänyt siirtyä palveluihin ja kokemuksiin tavaralahjojen sijaan.

Joululahjojen miettiminen alkaa usein jo syyskuussa ja marraskuun lopusta alkaen koti alkaa pikkuhiljaa tuoksumaan joululta, kun kaivan joulumausteita esiin. Joulun odotus harmauden ja loskan keskellä vaatii kotihyggeilyä, ja siihen ehdottomasti kuuluu mm. lasten kanssa pipareiden leipominen useaan kertaan sekä glögin lämmittäminen iltaisin lasten mentyä unille.

Tänä vuonna kotiin on vauva-arjen keskellä kertynyt iso pino pilttipurkkeja, joille halusin keksiä uutta käyttötarkoitusta lasinkeräyksen sijaan, siitä tämä idea sitten lähti. Tänä vuonna vanhempamme, mummit, hoitotädit ja ystävät tulevat saamaan meiltä lahjaksi erilaisia purkitettua DIY jouluherkkuja, joista ensimmäisenä valmistin viikunahillokkeen.

Valmistusohje:

500 g viikunoita

1 dl vettä

1 kanelitanko

250 g hillosokeria

Poista viikunoista kova kärki ja pilko ne kattilaan. Lisää kattilaan myös vesi ja kanelitanko. Kiehauta ja anna poreilla kannen alla 15 minuuttia.

Lisää sekaan hillosokeri. Jatka keittämistä 10-15 minuttia aina välillä sekoitellen.

Poista kanelitanko ja jäähdytä. Purkita hilloke ja siirrä purkit jääkaappiin vuorokaudeksi ennen tarjoilua.

Viimeistele purkit koristelulla ennen lahjaksi antamista.

Viikunahilloke on juustolautasen kruunu ja voit lisätä lahjaan esimerkiksi muutaman herkullisen juuston.

– made with love –

Herkullista joulua!

Kesän 2019 minikuvaukset

26.9.2019 / Lapsikuvaus
OPEN

Minikuvauspäivät ovat olleet vuosittain teidän suosikkeja ja on ollut upeaa saada tavata jälleen vanhoja asiakkaita kuin uusiakin perheitä. 

Minikuvauspäivän kuvaukset olivat lyhytkestoisia, joko 15 minuutin 30 minuutin spotteja, eli kyseessä on hyvin intensiivinen kuvaushetki kanssani. Asiakkaiden kanssa otettiin pääasiassa perhekuvia, mutta joukkoon mahtui myös 1-vuotiskuvia, sisaruskuvia sekä muotokuviakin.

Kesän 2019 minikuvauspäivän lokaatio valikoitui sen monipuolisuuden, rouheisuuden sekä valon vuoksi. Paikka oli luonnonmukainen peltokaistale, joka oli upea juuri sellaisenaan.

Kuvauspäivän sää oli yhtä jännitysnäytelmää ja osa päivän kuvauksista jouduttiin siirtämään sateen vuoksi. Siirto ei kuitenkaan ollut lainkaan huono asia, sillä toiselle kuvauspäivälle saatiin täydellinen auringonlasku. 

Onnellisena voinen todeta että kuvaus järjestetään taas ensi kesänä <3

/Susanna