Valmistautuminen lokaatiokuvaukseen

Sään salliessa kuvaus voidaan toteuttaa haluamassanne lokaatiossa, missä tahansa. Kuvausympäristöksi sopii puisto, oma pihapiiri tai vaikka kalliot meren äärellä. Voimme myös yhdessä miettiä muita mielenkiintoisia kuvauskohteita.

Lokaatiokuvauksia teen kilometrikorvauksetta pääkaupunkiseudulla, muualla tehtäviin kuvauksiin lisään kilometrikorvaukset.

Sää on aina otettava huomioon. Sateen sattuessa voimme joko kuvata studiossa tai siirtää kuvausaikaa myöhemmäksi. Kerro kuvausta varatessasi toiveesi haluamastasi teemasta tai tyylistä, jottei järjestelyyn mene turhaa aikaa kuvaustilanteessa (kuvausaika on rajallinen).

Jos mielitte kuviin jotakin rekvisiittaa, sitä voi tuoda tullessaan tai voimme käyttää jotakin minun laajasta varastoani, johon kuuluu erilaiset istuimet, lelut, ilmapallot sekä muut koristeet joita voin kuljettaa kuvauspaikalle.

HUOM!

* Pukeutukaa lämpimästi ja ottakaa mukaan lapsille viltti, jonka sisälle käpertyä lämmittelemään vilun yllättäessä

* Saapukaa kuvauksiin avoimin mielin. Kiireetön ja stressitön ilmapiiri luo hyvän pohjan kuvaukselle. Kireys ja hermostuneisuus tarttuu lapsiin, joten mukaan tarvitaan paljon iloa ja leikkimieltä :)

* Tulkaa aina ajoissa kuvauspaikalle! En valitettavasti pysty joustamaan aikojen kanssa, sillä teen monesti useamman kuvauksen samana päivänä

* Lapselle kannattaa ottaa mukaan myös juotavaa ja pientä syötävää

* Kuvauksiin ei saa tulla sairaana