MENU
M

Makramekorvis- & käsikorupaja

Sunnuntaina 7.11.2021 klo 13 - 17.00

OMAA IHANAA AIKAA SINULLE ARJEN KIIREISTÄ, KOSKA OLET SEN ANSAINNUT

Mitä olemme sinulle suunnitelleet?

Hei, Susanna ja Laura täällä! Meillä on sinulle ihania uutisia ja jotakin, mitä odottaa tulevana syksynä!

Arjen kiireessä on tärkeää huomioida oma aika ja sen tärkeys. Antaa hetki asioille, jotka antavat energiaa ja lataavat akkujasi. Yksin tai ystävän kanssa.

Haluamme tarjota sinulle tilaisuuden hengähdyshetkeen ja akkuja lataavan päivän kanssamme käsitöiden, kuohuvan, cocktailpalojen sekä samanhenkisen porukan kesken. Kuulostaa täydelliseltä, eikö vain? Lue alta lisää, mitä meillä on sinulle tarjota <3

Makramekorvis- & käsikorupaja

Sunnuntaina 7.11.2021 - 99€ (sis.alv24%)

Tämä ihana workshop-elämys järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Susannan boheemilla studiolla Helsingin Suutarilassa! Päivän aikana nautitaan kiireettömästä tunnelmasta, valmistetaan yhdessä Lauran ohjaamana makrameekorvakorut sekä käsikorut, napataan jokaisesta kaunis muotokuva (korujen kanssa tai ilman) ja nautiskellaan samalla kuohuvaa ja cocktailpaloja.

• Hinta sisältää?

Materiaalit (laadukkaat makrameelangat sekä kirurginteräskorunosat), opetuksen, muotokuvauksen (uusilla itsetekemilläsi asusteilla tai ilman), kuplivaa sekä cocktailpaloja.

• Kenelle workshop sopii?

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta ennalta makrameesolmeilusta. Voit olla myös käsityöosaaja ja tulla hakemaan lisää inspistä ja vain nauttimaan rentouttavasta päivästä. Tule yksin tai ystäväsi kanssa <3

• Missä workshop järjestetään ja milloin?

Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 7.11.2021 Susanna Hynysen boheemilla studiolla Helsingin Suutarilassa. Tila on iso, joten voimme huolehtia hyvin turvaväleistä. Studion osoite: Loisteputki 4, C rappu ja 3 kerros.

• Ilmoittautuminen?

Kurssi tulee myyntiin maanantaina 23.8 klo 18.00 ja lippuja kurssille tulee myyntiin vain 10 kappaletta, eli nopeus on valttia :) Emme uskalla vallitsevan koronatilanteen myötä myydä lippuja enempää, jotta voidaan taata turvavälit sekä huomioida mahdolliset rajoitukset, mikäli niitä tulee.

Makramekorvis- & käsikorupaja

7.11.2020 / Helsinki

Toivotamme sinut suurella lämmöllä mukaan!

Lippuja on tarjolla vain 10 kappaletta. Olethan siis nopea, jotta ehdit varmistaa paikkasi syksyn tunnelmallisimpaan työpajaan :)