MENU
M

Mentoroinnit By Susanna Hynynen

– become the photographer you were made to be –

Syksyn 1:1 mentoroinnit loppuunmyyty!

Ota askel eteenpäin urapolullasi ja investointi omaan kehittymiseesi. Tulen tarjoamaan vuosittain muutamia ryhmäworkshopeja kuin räätälöityjä 1:1 mentorointikokonaisuuksia niihin osa-alueisiin, missä apua eniten tarvitset. Minä olen halukas auttamaan sinua ja räätälöin koulutukset asiakkaiden tarpeiden mukaan, sinun palvelusi sekä taitojesi kehittämiseksi sekä brändisi vahvistamiseksi.

Haluan tarjota sinulle avaimia sujuvaan yrittämiseen, jotta voit löytää tasapainon työnteon ja arjen välillä. Haluan auttaa sinua nopeuttamaan työnkulkua, jotta työskentelystä tulisi mahdollisimman kustannustehokasta sekä auttaa sinua näkemään asioita uudesta näkökulmasta ja etsimään sinunnäköistäsi polkua, jota pitkin saavutat tavoitteesi.

1:1 Mentorinti (7h)

Tervetuloa viettämään kanssani kokonainen päivä studiollani Helsingin Suutarilassa. Suunnitellaan sinun näköinen mentorointipäivä, eli käydään läpi juuri niistä asioita, joihin kaipaat kiperimmin apua. Voidaan yhdessä käydä läpi workflowta, kameran asetuksia, valaisua, poseeraamisesta malliasiakkaan kanssa, vauvakuvauksen turvallisuutta, asiakakokemusta, kuvanmuokkausta, mainontaa sekä brändäystä you name it.

Tarvitset mukaan kamerakalustosi sekä halutessasi työkoneesi. Lounastetaan yhdessä päivän aikana ja tarjoan lisäksi pienen goodiebagin, joka sisältää yhteistyökumppanieni yllätyksiä. Kaikkia mentoroinnin aikana ottamiasi kuvia saat käyttää myös omassa portfoliossasi.

1500€

Pienryhmä Workshop (3h)

Pienryhmäworkshopeja on tarjolla muutamia vuosittain ja päiviin mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Alta löydät pienryhmäworkshopien tarjonnan sekä aikataulut.

600€

ZOOM (2h)

Kysy minulta mitä tahansa!
Keskustellaan sosiaalisesta mediasta, verkkosivujen rakentamisesta, kameran asetuksista, asiakkaan ohjaamisesta, vauvakuvauksen turvallisuudesta, tyylistä, lainavaaterekin rakentamisesta, liiketoimintavinkeistä, mistä tahansa! Sinulla on aikaa kysyä minulta mitä tahansa ja olen sinua varten! Autan ja ohjeistan kaikessa missä koet minusta olevan sinulle ja valokuvaajaurallesi apua.

450€

Syksyn pienryhmäworkshopit

"The first business asset you should invest in is yourself"
Orrin Woodeard

1

Susannan mentorointi, oli yks mun parhaimmista päätöksistä ikinä mun tämän hetkisellä urapolullani valokuvaajana. Sain juuri ne avut, joiden kanssa olin tuskaillut pitkään ja puuttuvat palaset loksahti paikoilleen.🤎 Opin käyttämään entistä paremmin valoja ja varjoja ja editoinnin preppauksella valokuvani suorastaan heräsi henkiin uudelleen. En ollut uskoa päivän päätyttyä, että valokuvat jotka oli mun työpöydälläni, oli juuri minun ottamia ja editoimia. Suosittelen lämpimästi investoimaan itseesi ja varaamaan oman henkilökohtaisen, juuri sinun tarpeisiisi varatun mentoroinnin Susannalta. Lupaan, ettet kadu päivääkään. Tästä se matka vasta alkaa.🤎
- Anni

Mikäli haluat tietää lisää mentoroinneista, kerro minulle itsestäsi sekä tarpeistasi. Olisi ihana voida auttaa sinua!

Loisteputki 4, 3krs. 00750 HELSINKI
info@susannahynynen.fi