MENU

"But there's a story behind everything. How a picture got on a wall. How a scar got on your face. Sometimes the stories are simple, and sometimes they are hard and heartbreaking. But behind all your stories is always your Mother's story, because hers is where yours begin,"
– Mitch Album, For One More Day

A Mother's story

Yhteistyössä Gipsy Parrot

Kesän minikuvaukset ovat tänä vuonna rakennettu rakkaudesta äitiyteen ja siihen mikä on lähimpänä sydäntäni.
Paikka jossa tunnen olevani löydetty, minun paikkani tässä kauniissa, mutta välillä kovin rikkinäisessä maailmassa.

Äitiys on minun voimavarani, antanut minulle tarkoituksen, suunnan ja merkityksen. Rooli, joka on samalla kaunein ja kovin, epäitsekkäin ja erikoisin joka minulla on koskaan ollut.
Äitiys on täyttänyt minut tunteilla, joita olen niin paljon tarvinnut, ja avannut silmäni todelliselle myötätunnolle, empatialle ja rakkaudelle.

Kun katson elämääni, onnistumisia, epäonnistumisia, kokemuksia ja ylpeitä hetkiä, tiedän, että äitiys voittaa ne kaikki!

Haluan luoda kuviksi sinun tarinasi, sinun ainutlaatuisen tarinasi voiman ja syvällisen kauneuden äitiydestä.

5.7.2020 Helsinki - 5.8.2020 Tampere

20 MIN KUVAUS - 239€

Kuvauspäivien kuvausajat ajoittuvat kesäilloille klo 18-21:00 välille. Kuvauspäivänä keskitytään äiteihin ja lapsiin, teidän kauniiseen tarinaan. Tarjoan sinulle rauhallisen hetken lapsiesi kanssa, kuvauskokemuksen kanssani sekä 3 omavalintaista kuvaa niin digikuvina, kuin fine art kuvatulosteenakin.

Olen suunnitellut kaiken teille valmiiksi

• Missä kuvataan?

Tarjoan teille rennon kuvausspotin täydellisen epätäydellisessä luonnossa, boheemeilla yksityiskohdilla täydennettynä. Lokaatiossa on kaksi kuvausspottia; yksinkertainen ja rouhea niittytausta ja/tai boheemi tausta heinäseipäillä, viltillä ja kukilla stailattuna. Lokaation tarkemmat koordinaatit selviää myöhemmin..

• Mitä puemme kuvaukseen?

Se mitä puette, voi olla yksi kuvan tärkeimmistä yksityiskohdista. Älä huolehdi asuista, autan sinua suunnittelemaan teidän asukokonaisuuden. Tarjoan lainavaaterekkini upeudet lainaksi, joiden avulla voidaan halutessanne viimeistellä teidän kokonaisuus. Liehuvia mekkoja, rompereita, haalareita, luonnonmukaisia materiaaleja. Lisäksi yhteistyössä Gipsy Parrotin kanssa, jokainen minikuvauksen varaaja pääsee tilaamaan 30% alennuksella asuja ja asusteita joko kuvauksia ajatellen tai ihan muuten vain <3

• Milloin tulemme kuvaukseen?

Minikuvauksen ajankohta painottuu kesäiltaan klo 18-21.00 väliselle ajalle, jolloin valo on kauneimmillaan ja pehmeimmillään. Lapsia kuvatessa ilta-aika saattaa kuulostaa hurjalta, mutta lupaan että riski on ottamisen arvoinen ja päiväuniaikaa viivästyttämällä ihan mahdollinen. Jokainen aika katsotaan lasten iät mukaanhuomioiden ja aloitetaan kuvauspäivä pienimpien kanssa. Kuvausaika on 20 minuuttia.

• Mitä tämä maksaa?

Kuvauksen hinta on 239€ (sis.alv24%). Hinta sisältää sinulle kaiken, kokonaisuuden asuista stailattuun kuvauspaikkaan, ikimuistoisen elämyksen sinulle yhdessä lastesi kanssa. Täydellinen hetki aikaa nauttia toisistanne, rakastaa, rutistaa ja suukottaa. Hetki aikaa yhdessä, josta rakennan teille tämän kesän kauneimmat muistot. Kuvaus maksetaan ennakkoon.

• Millaisia kuvatuotteita kuvauksen jälkeen saamme?

Kuvapaketti sisältää 3 omavalintaista digikuvaa sekä 3 fine art kuvatulostetta, jotta kuvat heräävät myös eloon. Kuvat pääset valitsemaan luonnosgalleriasta ja lisäkuvia voit tilata halutessasi.

• Mitä jo sataa, miten perun varauksen?

Säävaraus. Mikäli kuvauspäivälle luvataan sadetta, kuvaus siirretään myöhempään ajankohtaan. Katsotaan yhdessä teille sopiva kuvausaika tai voit halutessasi myös peruuttaa kuvauksen, jos uuden ajan löytäminen tuntuu hankalalta. Kuvausmaksu laskutetaan varauksen tehtyä. Kuvausaika tulee peruuttaa vähintään 48 h ennen kuvausta. Peruuttamattomasta ajasta asiakkaalta veloitetaan koko maksu.

/