MENU

Tervetuloa odotusajankuvaukseen

Odotusajankuvat ovat täydellinen muisto sinulle ja vauvallesi korvaamattomasta odotusajasta ja siitä ihmeestä, mitä vartalosi voi saada aikaan.

Suuren suuret onnittelut tulevasta pienokaisesta, jos en sitä ole vielä sanonut! Toivottavasti voit hyvin!

Itse kaksi raskautta kokeneena voin tuntea puolestasi nuo samat onnen ja pelonkin tunteet, joita tuo viimeinen kolmannes tuokaan tullessaan. Maailman suurinta rakkautta tulevaa pientä kohtaan, mutta myös jännitystä siitä, miten synnytys tulee menemään ja miltä pieni tulee näyttämään.

Ihanaa että haluat ikuistaa tämän tärkeän elämänvaiheen kanssani. Lupaan tehdä kaikkeni, että näistä muistoista tulee tärkeitä, tuota aikaa kun ei enää saa takaisin pienen synnyttyä. Pääset aina palaamaan näihin hetkiin ja tunteisiin kuvien myötä. Millainen masun muoto olikaan ja millainen olikaan tuo uskomaton ajanjakso elämässäsi, kun kannoit sisälläsi jotakin maailman suurinta!

Mikäli tulee mitään kysyttävää ennen kuvausta, voitte aina lähettää minulle viestiä sähköpostilla tai vaikka whatsupinkin kautta 0400 472 442 :)

Se mitä puet, voi olla yksi kuvan tärkeimmistä yksityiskohdista

Vaatetus on hyvin olennainen osa raskausajankuvausta. Voit ottaa kuvaukseen mukaan erilaisia asukokonaisuuksia tai lainata minun lainarekistä sinulle sopivia asuja.

Nappaa mukaan muotoja korostavia mekkoja. Suosittelen tyylillisesti pitsiä ja pellavaa ja neutraaleja ja luonnonläheisiä sävyjä, mutta toki oman makusi mukaan valitset juuri sellaisia mitkä itseäsi miellyttävät ja joissa on hyvä olla.

Studioltani löytyy lainavaaterekki, josta löytyy uniikkeja asuja, jotka edustavat parhaiten tyyliäni. Mekot ovat kokoa S-L.

Mahdollisia perhe- ja sisaruskuvia varten huomioikaa vaatetus kaikkien osallistujie osalta, jonka tulisi olla mahdollisimman kevyt, yhtenäinen ja neutraali. Suosittelen yksinkertaisia sävyjä jotka, sointuvat yhteen, mutta pyytäisin välttämään samistelua.

Olen kerännyt Pinterestiin esimerkkejä asuista. Pinterestistä löydät myös gallerian, joka sisältää studioni lainarekin asuja. Galleriassa on tällä hetkellä vain murto-osa asuista ja päivitän kuvia jatkuvasti. Kurkkaa linkit alta!

Ohjeita äidille:

- Tee meikistä hieman arkimeikkiä vahvempi ja nappaa meikkipussukka ja hiuslakka mukaan kuvauspaikalle.

- Muista kynsien- sekä ihonhoito ennen kuvausta.

- Hiukset ovat parhaimmat aukinaisena ja keveinä laineina.

- Älä laita itseruskettavaa ennen kuvausta, ettei ihosta tule laikukasta.

- mikäli haluat käyttää lainavaaterekin asuja, pue yllesi nudet alusvaatteet (ja mielellään olkaimettomat rintaliivit). Ota halutessasi mukaan myös vaaleat kauniit alusvaatteet, joissa voidaan ottaa kuvia paljaan masun kanssa. Alusvaatteiden kanssa voidaan käyttää lainavaaterekin kaftaaneja.

Valokuvaajana tehtäväni on huomioida kaikki toiveesi ja saada sinut tuntemaan olosi juuri niin kauniiksi, kuin miltä näytät. Sinun tehtäväsi on on ottaa rennosti ja luottaa minuun! Pian nähdään, lämpimästi tervetuloa!

Kuvauksen jälkeen

Toimitan linkin sekä salasanan luonnosgalleriaan 1-2 viikon kuluessa kuvauksesta. Luonnosgalleria sisältää lähes valmiiksi käsitellyt kuvat, joista löytyy niin väri- kuin mustavalkokuviakin.

Galleriasta pääsette valitsemaan haluamanne kuvat painamalla sydämen merkkiä kuvan ylälaidasta ja toimittamalla minulle valintanne "send to your photographer" painikkeella. Kuvavalinnat tehtyänne viimeistelen kuvista vielä ihon sekä taustan (korjaan mahdollisia roskia, näppyjä sekä ryppyjä kankaista) jonka jälkeen toimitan valmiit kuvat WeTransfer -ohjelman kautta tai vaihtoehtoisesti postilla, mikäli tilaatte fine art kuvatuotteita.

Digikuvat tulette saamaan täyden resoluution kokoisina sekä web-kokoisina tiedostoina. Printit ovat museolaatuisia, eli parasta mitä voin tarjota. Fine Art -kuvat ovat 100% puuvillaa, joissa kuvien sävyt sekä tarkkuun toistuvat juuri kuten olen ne määritellyt. Taulut ovat laadukkaita, alumiinipintaisia, UV-käsiteltyjä Dipond-komposiittilevyjä, täysin taipumattomia sekä kevyitä ja on helppo kiinnittää mihin tahansa.

Pian nähdään! Lämpimästi tervetuloa!