Odotuskuvaukseen valmistautuminen

 

Odotusajankuvat ovat täydellinen muisto sinulle ja vauvallesi korvaamattomasta odotusajasta ja siitä ihmeestä, mitä vartalosi voi saada aikaan.

 

Parhain aika ikuistaa ainutlaatuinen vauvamasu ja odotuksen tunnelmat on raskauden viimeinen kolmannes. Ajankohta on kuitenkin joustava, sillä kukin vartalo muuttuu omaan tahtiinsa. Tärkeintä on, että kuvausta ei ajoitettaisi ihan raskauden viimeisiin viikkoihin jottei kuvauksesta tule tukalaa, sillä loppuajasta vatsa painaa jo kovasti ja turvotustakin saattaa esiintyä.

Saat valita kuvauspaikan mielesi mukaan. Vaatetus on hyvin olennainen osa raskausajankuvausta. Voit ottaa kuvaukseen mukaan erilaisia asukokonaisuuksia tai lainata minun lainarekistä sinulle sopivan mekon.

  • Nappaa mukaan muotoja korostavia neutraalin sävyisiä vaatteita (mekkoja, neuleita, aamutakki) sekä halutessasi kauniita samaa sävyä/sarjaa olevat alusvaatteet.
  • Studioltani löytyy muutamia raskausajankuvauksiin suunniteltuja mekkoja, jota saa lainata kuvaukseen (mekot ovat muokattavissa koosta S aina kokoon L saakka).
  • Tee meikistä hieman arkimeikkiä vahvempi ja nappaa meikkipussukka ja hiuslakka mukaan kuvauspaikalle
  • Muista kynsien sekä ihon hoito ennen kuvausta
  • Hiukset ovat parhaimmat aukinaisena ja keveinä laineina

Masukuvaukseen ovat tervetulleita tietysti myös kumppanisi sekä mahdolliset sisarukset.

Valokuvaajana tehtäväni on huomioida kaikki toiveesi ja saada sinut tuntemaan olosi juuri niin kauniiksi, kuin miltä näytät. Sinun tehtäväsi on on ottaa rennosti ja luottaa minuun!