MENU

Odotuskuvaukseen valmistautuminen

Odotusajankuvat ovat täydellinen muisto sinulle ja vauvallesi korvaamattomasta odotusajasta ja siitä ihmeestä, mitä vartalosi voi saada aikaan.

Parhain aika ikuistaa ainutlaatuinen vauvamasu ja odotuksen tunnelmat on raskauden viimeinen kolmannes. Ajankohta on kuitenkin joustava, sillä kukin vartalo muuttuu omaan tahtiinsa. Tärkeintä on, että kuvausta ei ajoitettaisi ihan raskauden viimeisiin viikkoihin jottei kuvauksesta tule tukalaa, sillä loppuajasta vatsa painaa jo kovasti ja turvotustakin saattaa esiintyä.

Saat valita kuvauspaikan mielesi mukaan.

 

 

Se mitä puet, voi olla yksi kuvan tärkeimmistä yksityiskohdista

 

Vaatetus on hyvin olennainen osa raskausajankuvausta. Voit ottaa kuvaukseen mukaan erilaisia asukokonaisuuksia tai lainata minun lainarekistä sinulle sopivan mekon.

  • Nappaa mukaan muotoja korostavia mekkoja, suosin pitsiä ja pellavaa ja neutraaleja ja luonnonläheisiä sävyjä. Mikäli kuvaamme studiolla voit halutessasi napata mukaan myös kauniita, samaa sävyä/sarjaa olevat alusvaatteet.
  • Studiolla on pieni lainarekki, josta löytyy äideille asuja, jotka edustavat parhaiten tyyliäni. Mekot ovat kokoa S-L.
  • Tee meikistä hieman arkimeikkiä vahvempi ja nappaa meikkipussukka ja hiuslakka mukaan kuvauspaikalle.
  • Muista kynsien- sekä ihonhoito ennen kuvausta.
  • Hiukset ovat parhaimmat aukinaisena ja keveinä laineina.
  • Perhe- ja sisaruskuvia varten huomioikaa oma vaatetus, jonka tulisi olla mahdollisimman kevyt, yhtenäinen ja neutraali. Suosittelen yksinkertaisia sävyjä jotka, sointuvat yhteen.
  • Olen kerännyt Pinterestiin esimerkkejä asuista, hae inspiraatiota painamalla TÄSTÄ.
  • Pinterestistä löydät myös GALLERIAN, joka sisältää studioni lainarekin asuja. Galleriassa on tällä hetkellä vain murto-osa asuista ja päivitän kuvia jatkuvasti.

Masukuvaukseen ovat tervetulleita tietysti myös kumppanisi sekä mahdolliset sisarukset.

Valokuvaajana tehtäväni on huomioida kaikki toiveesi ja saada sinut tuntemaan olosi juuri niin kauniiksi, kuin miltä näytät. Sinun tehtäväsi on on ottaa rennosti ja luottaa minuun!