RASKAUSAJANKUVAUS

VALMISTAUTUMINEN RASKAUSAJANKUVAUKSEEN

 

Parhain aika ikuistaa ainutlaatuinen vauvamasu ja odotuksen tunnelmat on raskauden kahdeksas kuukausi. Ajankohta on kuitenkin joustava, sillä kukin vartalo muuttuu omaan tahtiinsa. Tärkeintä on että kuvausta ei ajoitettaisi ihan raskauden viimeisiin viikkoihin jottei kuvauksesta tule tukalaa, sillä loppuajasta vatsa painaa jo kovasti ja turvotustakin saattaa esiintyä.

Saat valita kuvauspaikan mielesi mukaan. Vaatetus on hyvin olennainen osa raskausajankuvausta. Voit ottaa kuvaukseen mukaan erilaisia asukokonaisuuksia ja vaihtaa välillä tyyliä, voimme myös vaihtaa studiolla taustan väritystä.

  • Nappaa mukaan muotoja korostavia neutraalin sävyisiä vaatteita sekä halutessasi kauniita samaa sävyä/sarjaa olevat alusvaatteet. Rekvisiittavarastostani löytyy muutama hempeä laahushelmainen sifonkimekko, jota saa lainata kuvaukseen (mekot ovat muokattavissa koosta S aina kokoon L saakka).
  • Huomioi sekä käsien että varpaiden kynsien lakkaus sekä ihon hoito ennen kuvausta
  • Ota kuvaukseen mukaan puuteri ja hiuslakka

Masukuvaukseen ovat tervetulleita tietysti myös kumppanisi sekä mahdolliset sisarukset.

Valokuvaajana tehtäväni on huomioida kaikki toiveesi ja saada sinut tuntemaan olosi juuri niin kauniiksi, kuin miltä näytät. Sinun tehtäväsi on on ottaa rennosti ja luottaa minuun!

Lisää aiheesta myös Blogin puolella.