MENU
"

“Raskaana olevat naiset ovat kauniita” on yleinen sanonta ja olen täysin samaa mieltä! Luonani käyneet raskaana olevat naiset hehkuvat onnea ja äärimmäistä lämpöä joka on ihana taltioida kuviin. Valokuvaajana tehtäväni on huomioida kaikki toiveesi ja saada sinut tuntemaan olosi juuri niin kauniiksi, kuin miltä näytät.

Raskausajan kuvaus on ihana tapa ikuistaa kauniin vauvavatsan muodot sekä raskausajan tuomat tunteet kuvin.

Monet tulevat äidit, tyypillisesti esikoistaan odottavat naiset haluavat herkkiä kuvia muistoksi juurikin muistuttamaan tuosta ajasta ja tunnelmasta.

Peilinkautta otetut kotikuvat kertovat usein vain vatsan koon, mutta tunnelma ja kaikki muut hyvien kuvien piirteet jäävät uupumaan. Oikeanlainen kuvaus- ja valaisukalusto takaa onnistuneet tallenteet ja kuvaajana pyrin takaamaan kauniit ja herkät kuvat ideoimalla, ohjaamalla sekä tukemalla sinua.

Kuvaukseen voit tulla yksin tai perheen kanssa ja kuvauksen voi toteuttaa joko studiollani Metsälässä tai halutussa lokaatiossa vaikka ulkosalla tai kotonasi. Perinteisesti paras ajankohta kuvaukselle on raskausajan kahdeksas kuukausi. Tälloin vatsa on muhkeimmillaan eikä se ole vielä laskeutunut. Jos vatsassa on useampi tulokas on ajankohtaa aikaistettava.

Vaatetus on hyvin olennainen osa raskausajankuvausta. Nappaa mukaan muotoja korostavia vaatteita sekä halutessasi kauniita samaa sävyä/sarjaa olevat alusvaatteet. Rekvisiittavarastostani löytyy muutama hempeä laahushelmainen sifonkimekko, sekä vaaleasävyisiä pitsimekkoja, joita saa lainata kuvaukseen (mekot ovat muokattavissa koosta S aina kokoon L saakka).

Mikäli toivot että vatsaa kuvataan paljaana, kannattaa pitää väljiä vaatteita ennen kuvauksiin tuloa, jolloin vatsan iholle ei jäisi painaumia. Kuvauksiin voit ottaa mukaan myös omaa rekvisiittaa, esimerkiksi ultrakuvia, pieniä tossuja tms.

Ohessa ottamiani raskausajan kuvia. Näiden kuvien teemana on paljon puhuttu tunnelma. Musta tausta korostaa muotoja ja antaa valojen käytölle enemmän mahdollisuuksia, valkoinen taas luo rauhallisuutta, auttuutta ja lempeyttä.

Comments
Susanna Hynynen

Hei Maiju, kiitos viestistäsi. Lahjakortit on mahdollista tilata yhteydenottolomakkeen kautta tai vaikka soittamalla suoraan minulle. -S

Upeita, tunnerikkaita kuvia. Saako sinulta tilattua lahjakorttia raskausajankuvaukseen?

Add Your Comment