MENU
MENU

STUDIOKUVAUS

Taitavasti tehty muotokuva kertoo jotakin kuvattavan persoonasta ja pyrkimyksistä. Muotokuvaus voi liittyä eri elämäntilanteisiin, kuten uuteen työtehtävään siirtymiseen, armeijaan, eläkkeelle jäämiseen tai ehkä haluat vain saada upeat kuvat itsestäsi. Tärkeintä muotokuvauksessa on oikea valotus sekä luottamuksellinen ja jännittämätön tunnelma.

Valokuvaan studiokuvaukset ammattimaisessa studiossa Tikkurilan vanhalla Silkkitehtaalla. Studiolta löytyy erivärisiä taustavaihtoehtoja sekä paljon erilaista rekvisiittaa, joita voimme käyttää toiveidenne mukaan. Halutessanne voitte tuoda mukananne myös omaa rekvisiittaa.

Kerro kuvausta varatessasi toiveesi haluamastasi teemasta tai tyylistä, jottei järjestelyyn mene turhaa aikaa kuvaustilanteessa (kuvausaika on rajallinen). Ennen varausta sinun kannattaa selailla nettiä ja lehtiä ja lähettää minulle esimerkkikuvia, joiden avulla voimme rakentaa sinun tyylisesi kuvan.

Mahdollisen meikin kannattaa olla normaalia hieman tummempi, sillä kamera yleensä syö osan meikistä.

Vaatetuksen osalta kannattaa ottaa huomioon että kirjavuus, värittömyys, suuret korut ja asusteet voivat viedä huomion pois pääasiasta eli kasvoista (poikkeuksena ihmiset, joiden persoonallisuus ilmenee juuri huomiota herättävissä vaatteissa tai väreissä). Voit ottaa mukaan ainakin pari erilaista asukokonaisuutta.

Ota kuvaukseen mukaan puuteri tai nenäliinoja sekä juotavaa.