MENU
MENU

Susanna Hynynen Photography

Lämpimästi tervetuloa sivuilleni, ihanaa että löysit minut! oma-3

Minä olen Susanna, pienen pojan äiti ja intohimoinen valokuvaaja.

Olen keskittynyt erityisesti vastasyntyneiden vauvojen valokuvaukseen sekä lapsi- ja perhekuvaukseen. Tulen onnelliseksi onnistuneiden kuvausten jälkeen ja on ollut ihana kuulla että kuvat ovat tarjonneet hilpeyttä ja iloa asiakkaille. Teen valokuvaukseen liittyviä toimeksiantoja pääosin Etelä-Suomen alueella ja studiotila sijaitsee Tikkurilassa vanhaan Silkkitehtaan tiloissa.

Työskentelen valokuvauksen ohessa ammattilaisvalokuvaajia palvelevassa erikoisliikkessä, jonka vuoksi kuvaan pääsääntöisesti arki-iltaisin sekä viikonloppuisin.

Toiminimen perustamisidea lähti liikkeelle intohimon ja rakkauden kautta. Valokuvaus merkitsee minulle jatkuvaa oppimisprosessia ja yrittäjänä toimiminen vastuuta, mutta myös paljon vapautta tehdä asioita omalla tavalla. Haluan myös luoda ihania muistoja ja pysäyttää kuviin kauniita hetkiä.

Valokuvaajana pyrin erottumaan omintakeisuudellani etsien uudenlaisia lähestymistapoja perinteisiin kuvaustilanteisiin. Kuvaan Canon EOS 5D Mark III järjestelmäkameralla ja minulla on liikkuva studiokalusto.

Tavoitteenani on luoda asiakkaalle parasta mahdollista palvelua ja laatua kohtuulliseen hintaan.