Varauslomake

KUVAUSEHDOT
- Kuvauspaketit sisältävät kuvaustuokion studiolla/lokaatiossa sekä kuvien viimeistelytyön. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä, josta on toimitetaan pfd-lasku sähköpostin kautta lomakkeen täytön jälkeen.
- Luonnosgalleria toimitetaan 1-2 viikon kuluessa kuvauksesta ja valmiit, täysin editoidut kuvat toimitetaan 1-3 viikon kuluessa kuvavalintojen teon jälkeen. Valmiit digikuvat toimitetaan asiakkaalle WeTransfer-ohjelman kautta suurikokoisina tiedostoina sekä internet-käyttöön soveltuvina web-tiedostoina.

TEKIJÄNOIKEUDET
- Asiakas sitoutuu käyttämään ostamiaan kuvia yksityisessä käytössä, eikä kuvilla osallistuta kilpailuihin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointia, myyntiä tai julkaisua varten.
- Kuvia EI SAA koskaan muokata millään tavalla (ei uudelleen rajauksia, ei filttereitä), koska valokuva on teos, jonka valokuvaaja tekijänoikeuslain mukaan omistaa.
- Valokuvaajan työtä ei voi hylätä tyyliin tai sommitteluun liittyvillä syillä. Muistutukset lähetettävä valokuvaajalle todisteellisesti 7 päivän kuluessa toimituksesta. Muussa tapauksessa toimitus katsotaan - - Asiakas saan oikeuden teettää ostamistaan kuvista rajattomasti kuvatuotteita yksityiseen käyttöön sekä julkaista kuvia omassa blogissaan ja some-kanavissaan mikäli kuvaajan nimi mainitaan.
- Asiakas on tietoinen kuvaajan artistisesta tyylistä ja on tutustunut portfolioon ennen sopimuksen allekirjoittamista ja tiedostaa että kuvaajan artistinen näkemys (mukaan lukien editointityyli) kehittyy ajan kuluessa. Kuvien lopputulokseen vaikuttavat lukuista asiat mukaan lukien sää, valaistus, kuvaustilat sekä liikkumismahdollisuudet.
- Kuvien tekijänoikeus jää aina kuvaajalle ja vain suostumuksellanne kuvaaja saa käyttää ottamiaan kuvia omilla sivustoillaan tai muissa yrityksen sähköisessä tai painetuissa markkinointimateriaalissa (yksityisyyden suojelemiseksi mallien nimiä ei koskaan julkaista).
- Kuvaaja säilyttää kuvia vuoden ajan kuvauspäivästä laskien.
- Kuvaaja voi perua kuvauksen vain ylitsepääsemättömien esteiden vuoksi (sairaus, onnettomuus, kuolemantapaus). Tässä tapauksessa kuvaaja pyrkii ensisijaisesti siirtämään kuvausaikaa asiakkaan kanssa yhdessä sopimalla tai mahdollisesti järjestämään paikalle toisen ammattikuvaajan mikäli niin toivotaan.
- Kuvaajan vastuu rajoittuu kuvauksesta maksetun palkkion palauttamiseen. Korjaus ei voi ylittää
arvoltaan kuvauksesta maksettua palkkiota.

Susanna Hynynen saa käyttää kuviamme:
KylläEi

Olen lukenut ja ymmärtänyt yllä olevan tekstin koskien kuvien tekijänoikeutta käyttoikeutta ja julkaisua ja sitoudun noudattamaan niitä:
KylläEi

Olen nähnyt ja lukenut hinnaston missä on eritelty mitä palveluita ja kuvatuotteita kuvausmaksuun sisältyy. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja tai kuvatuotteita vaan ainoastaan kuvauksen sekä pääsyn luonnosgalleriaan 2 viikonajaksi:
KylläEi

Päivämäärä:

Allekirjoitus:

Kun olet täyttänyt kaikki kohdat, paina "lähetä"-painiketta.

YHTEYSTIEDOT

Läkkisepäntie 20B

00620 Helsinki

 

E-mail: [email protected]

Puh. +358 400 472 442

@SUSANNAHYNYNEN

A
B
C
D