VASTASYNTYNEEN KUVAUS

VALMISTAUTUMINEN VASTASYNTYNEEN KUVAUKSEEN

 

Vastasyntyneen valokuvaus tulisi toteuttaa vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen ja valokuvaukset järjestetään lähes aina studiollani. Kuvaukseen tulee varata aikaa 3 tuntia. Newbornkuvauksessa mennään aina vauvan ehdoilla, sillä lapsen turvallisuus ja hyvinvointi menee kaiken edelle! Kuvausaika on pitkä sen vuoksi, että kuvaukset tehdään mahdollisimman kiireettömästi ja aikaa varataan normaalia enemmän myös sen vuoksi, että vauva voi syödä silloin kun siihen on tarve.

Aikaa varatessasi ilmoita minulle laskettu aikasi, niin räätälöidään alustava aika sen ympärille ja muutetaan sitä tarvittaessa vielä vauvan syntymän jälkeen mikäli tilanne sen vaatii.

Olen kuvannut vastasyntyneitä useiden vuosien ajan ja vauvojen käsittely on minulle tuttua. Olen hoitanut vauvoja jo ihan pienestä tytöstä saakka ja minulla on myös taaperoikäinen poika. Olen perehtynyt vauvojen käsittelyyn ja turvallisuus on minulle kaikki kaikessa. Kuvaustila lämmitetään aina ennen vauvan kuvausta, jotta pienellä on hyvä ja lämmin olla ja käsittelen vauvoja kirjaimellisestikin aina silkkihansikkain.

Minulta löytyy paljon erilaista rekvisiittaa erilaisista myssyistä ja asusteista aina pääkoristeisiin, jotka ovat kaikki valmistettu vastasyntyneiden valokuvausta varten. Laajasta rekvisiittavarastostani löytyy myös erilaisia koreja, vilttejä ja peittoja, joihin vauvan voi kauniisti asetella. Mikäli sinulla on jotakin omaa rekvisiittaa kuvausta varten, älä epäröi ottaa sitä mukaan.

ENNEN KUVAUSTA: Pyri pitämään pikkuista mahdollisimman paljon hereillä ennen kuvausta ja löysennä vaippaa hiukan, jolloin iholle ei jäisi painaumia. Ota vauvalle mukaan harsoja, vaippoja ja puhdistuspyyhkeitä ja itsellesi juotavaa. Kuvaukseen tullessanne pukekaa vauvalle päälle jumpsuitin kaltainen helposti riisuttava asu, ja ottakaa mukaan myös tutti sekä maitopullo.

Vastasyntyneen kuvauksen yhteydessä voimme ottaa myös perhe- tai sisaruskuvia. Tätä varten huomioikaa myös oma vaatetus. Suosittelen hyvin neutraaleja sävyjä jotka sointuvat yhteen. Välttäkää kirjavia sävyjä sekä printtikuvioita.

Lisää aiheesta myös Blogin puolella.