MENU

NEWBORNKUVAUSWORKSHOP (4h)

Haaveiletko vauvakuvauksista, mutta konkretia puuttuu? Oletko kuvannut vauvoja, mutta kaipaat lisää oppia ja ideoita, apukeinoja ja varmuutta vauvojen käsittelyyn? Olen koostanut päivän sisällön monipuoliseksi paketiksi, joiden avulla pääset niin alkuun vauvakuvauksen saralla kuin askeleen eteenpäin nykyhetkestä. Lupaan kertoa sinulle tärkeimpiä asioita onnistuineiden kuvausten takaamiseksi ja lupaan että lähdet kurssilta itsevarmana ja innostuneena seuraaviin vauvakuvauksiin <3 Kurssilla käydään läpi niin kameran asetuksia, valaisua, propseja, vauvakuvauksen turvallisuutta sekä vauvan käsittelyä. Hinta 550€

Workshop järjestetään studiollani Helsingin Suutarilassa

5.2.2021 klo 11 - 15.00

Workshop sopii valokuvaajille, jotka haluavat lisätä palveluvalikoimaansa newbornkuvauksen tai syventää oppejaan. Sinun tulee ennalta osata käyttää järjestelmäkameraa manuaaliasetuksilla, osaat jo käyttää kuvankäsittelyohjelmia sekä osaat perusteet valokuvauksesta. Päivän aikana käymme läpi kameran asetuksia, mutta itse valokuvauksen perusteet eivät kuulu workshopin sisältöön.

Päivä lisäksi sisältää oppeja koko vauvakuvaus workflosta, kuvaustilan sekä asiakkaan valmistelusta sekä laajan osion vauvakuvauksen turvallisuudesta ja vauvan hyvinvoinnista, jossa mukana lasten fysioterapeutti & vauvaterapeutti Kaisa Saarinen, joka omaa vuosien kokemuksen alalta. Kun huolehtidaan vauvan turvallisuus sekä hyvinvointi, vauva on vastaanottavaisempi kuvaustilanteeseen, nukahtaa herkemmin sekä tärkeintä, vauva voi myös nauttia kuvauksesta kanssasi.

Mukaan tarvitset oman vain oman järjestelmäkamerasi.

Mentorointipäivän sisältö

Vauvakuvauksen turvallisuus sekä vauvan hyvinvointi (mukana Kaisa Saarinen)

Mitä kaikkea ottaa huomioon ennen kuvausta (asiakkaan sekä kuvaustilan valmistelu)

Kuvaus malliasiakkaan kanssa:

    1. vauvan kapalointi ja käsittely
    2. vauvan kuvaaminen yksittäin sekä kuvaus perheen kanssa

Yhteenveto, kysymykset

Tunnelmia ryhmäworkshopista

16.9.2021