Vastasyntyneen valokuvaus

Vastasyntyneen valokuvaus oman kodin turvassa ja lämmössä. Jokainen pieni hengenveto, jokainen pieni hymy ja jokainen hellä kosketus tallentuvat kuviksi, muistoksi tuosta ainutlaatuisesta hetkestä, kun perheenne täydentyi uudella jäsenellä.

HOME

Vauvan syntymä on on elämänne suurin ja mullistavin hetki, ja koen että ensihetket vauvan kanssa ovat tärkeimpiä hetkiä ikuisetettavaksi kuvin, sillä niitä hetkiä ei saa enää takaisin. Yöt saattavat ensimmäisinä viikkoina tuntua pisimmiltä koskaan, mutta vuodet lasten kanssa ovat kuitenkin liian lyhyitä.

Ensimmäiset viikot vauvan kanssa kuluu lähinnä pesimiseen ihokontaktissa oman kodin ja läheisten turvassa, uuteen arkeen sekä uuden perheenjäsenen tutustumiseen sekä synnytyksestä palautumiseen. 
Tämän vuoksi haluan tarjoan mahdollisuutta myös kotikuvauksiin, jossa tulen luoksenne, jotta voitte keskittyä vain olennaiseen.

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- kattava valmistautumisopas
- vauvan (0-7kk) sekä perheen kuvauksen
- kuvausaika 2-3 tuntia lämmitetyssä studiossani Keravan Klondyke-tehtaalla tai omassa kodissanne niin halutessanne
- laajan rekvisiittavaraston sekä lainavaaterekin käytön
- luonnosgalleria (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, josta tilataan kuvat ja/tai kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaan

newborn- & perhekuvaus
STUDIOlla 299€ | KOTona 319€

Nuo suloiset ensimmäiset viikot vauvan kanssa, ihanaa vauvakuplaa, pieneen vauvaan ja uudenlaiseen arkeen tutustumista. Viikot täynnä pieniä hetkiä, jotka ovat täynnä tunteiden kirjoa laidasta laitaan, rakkautta, iloa ja jännitystäkin. Haluan vangita nämä merkitykselliset hetket ikuisiksi muistoiksi, jotta voitte palata niihin aina uudelleen.

Vastasyntyneiden valokuvaus kotonanne ovat rento, tarinankerrontatyyppinen kuvaus, joka keskittyy perheyhteyteen. Rakastan keskittyä kaikkeen, mitä äitiys sisältää ~ rinnalla tai pulloa ruokkimiseen, iho-kontaktiin, vaipanvaihtoon, jokaisiin pieniin hetkiin pienten kanssa. Kuvauksessa toki myös keskitytään isyyteen, sisarusten halaamisiin ja teihin yhdessä perheenä.

Teidän ei tarvise osata mitään, olen teitä varten ja otan mukaan rekvisiittaa sekä toivoessasi myös lainavaatteita jos se tuntuu omalta.

Tavoiteenani on  vangita nämä ainutlaatuiset hetket pysyviksi muistoiksi, kuviksi jotka ovat täynnä onnea, rakkautta ja syvää kiintymystä. Olisi valtavan suuri ilo ikuistaa perheellenne kauniita muistoja ensihetkistä pikkuisenne kanssa, oman kodin lämmössä ja turvassa. 

Rakkaudella,
Susanna

Ensihetket vauvakuplastanne

kuvia täynnä lämpöä, rakastamista ja herkkyyttä

Varaa kuvaus

Tutustu portfolioon

02/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- äidin sekä perheen kuvauksen (äidin ollessa n. 30-36 raskausviikolla)
- kuvausaika n. 1-1,5h tuntia
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista voitte ostaa valitsemanne kuvat, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa


odotuskuvaus  | KUVAUSMAKSU 199€

03/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- kuvausaika n.1-1,5 tuntia lokaatiossa kesäaikaan (toukokuu-lokakuu)
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa

perheet lokaatiossa | KUVAUSMAKSU 229€

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Varataan teille kuvauspäivä kalenteriin, maksa kuvausmaksu päivämäärän lukitsemiseksi, täytä varauskyselylomake/kuvaussopimus.

ENNEN KUVAUSTA

Lue huolella läpi valmistautumisohjeet, jotka toimitan varauslomakkeen täytettyäsi. Suunnittele asut etukäteen, lainavaaterekkini sekä asuinspiskansio on suunniteltu tähän avuksesi. Pikkuisen synnyttyä palataan vielä asiaan ja tarkennetaan kuvauspäivämäärä.

KUVAUSPÄIVÄ

Nähdään kotonanne sovittuna ajankohtana. Teidän on tarkoitus ottaa rennosti ja minä teen sillä välin taikoja. Olen apunanne, ohjeistan, asettelen ja neuvon.

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Toimitan luonnosgallerianne 2 viikon sisällä kuvauspäivästä verkkogalleriana, josta pääsette valitsemaan ja tilaamaan omat lempikuvanne. Gallerianne on avoinna viikon ajan. Tänä aikana voit valita kokoelmasi ja tehdä kuvavalintoja.

Kun kuvavalinnat on tehty, toimitan laskun jonka maksun jälkeen toimitan valmiit kuvat muutamassa arkipäivässä galleriapalvelun kautta, josta pääsette lataamaan valmiit kuvat sekä täydellä resoluutiolla että web-kokoisena.

kuvauspalvelun kulku

Olen sinua varten koko matkan ajan

begin at $1200

Caramel brownie or gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.Delicious treats for you. 

package 6

begin at $900

Hello sweet muffin lemon strawberry and poppy. Berries and gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.

package 5

begin at $600

Gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.Donut chocolate cake chocolate soufflé danish pudding. 

package 4

back

Nuo suloiset ensimmäiset viikot vauvan kanssa, ihanaa vauvakuplaa, pieneen vauvaan ja uudenlaiseen arkeen tutustumista. Viikot täynnä pieniä hetkiä, jotka ovat täynnä tunteiden kirjoa laidasta laitaan, rakkautta, iloa ja jännitystäkin, älä missaa niitä!

Haluan vangita nämä merkitykselliset hetket ikuisiksi muistoiksi, jotta voitte palata niihin aina uudelleen.

Varaa kuvaus