"Ei vain valokuvia, vaan maagisia ja uniikkeja tarinankerronnallisia teoksia, jotka tulevat kertomaan ensihetkistä pikkuisenne kanssa"

Vastasyntyneen valokuvaus

STUDIO

Valokuvaus on taikaa, joka pysäyttää ajan hetkeksi. Ne eivät ole pelkästään kuvia, voit jakaa ne ystäviesi ja perheesi kanssa, jotta hekin voivat kokea tämän ainutlaatuisen hetken kanssasi, koska vain.

Ne ovat myös lahja lapsillesi - muistutus heille siitä, kuinka he ovat aina olleet ja tulevat olemaan rakastettuja ja arvokkaita.


Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- kattava valmistautumisopas
- vauvan (0-7kk) sekä perheen kuvauksen
- kuvausaika 2-3 tuntia lämmitetyssä studiossani Keravan Klondyke-tehtaalla tai omassa kodissanne niin halutessanne
- laajan rekvisiittavaraston sekä lainavaaterekin käytön
- luonnosgalleria (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, josta tilataan kuvat ja/tai kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaan

newborn- & perhekuvaus
STUDIOlla 299€ | KOTona 319€

Tunnelmallisia kuvia, jotka välittävät lämpöä ja onnellisuutta. Jokainen kuva täynnä merkitystä, joka kertoo teidän tarinaanne ja muistuttaa ikuisesti siitä, kuinka rakastettu ja odotettu pikkuinen olikaan.

Nuo suloiset ensimmäiset viikot vauvan kanssa, ihanaa vauvakuplaa, pieneen vauvaan ja uudenlaiseen arkeen tutustumista. Viikot täynnä pieniä hetkiä, jotka ovat täynnä tunteiden kirjoa laidasta laitaan, rakkautta, iloa ja jännitystäkin. Haluan vangita nämä merkitykselliset hetket ikuisiksi muistoiksi, jotta voitte palata niihin aina uudelleen.

Haluan vangita nämä ainutlaatuiset hetket pysyviksi muistoiksi, kuviksi jotka ovat täynnä onnea, rakkautta ja syvää kiintymystä.
Lupaan pitää pikkuisestanne huolta, huomioida hänen tarpeensa ja luoda teille rennon ja turvallisen kuvaushetken kotoisalla ja hieman boheemilla studiollani Keravan Saviolla..

Teidän ei tarvise osata mitään, olen teitä varten, autan ja asettelemaan teidät kauniisti, jotta jokainen kuva kertoo oman tarinansa.
Studiolta löytyy rekvisiittaa tuomaan kuviin kerroksia ja sävyjä sekä lainavaaterekit, jotka poistavat mahdollisen stressin siitä mitä laittaa ylle kuvauksiin.

Kuvamuistoja
elämäsi tärkeimmistä hetkistä

kuvia täynnä lämpöä, rakastamista ja herkkyyttä

Varaa kuvaus

Tutustu portfolioon

02/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- äidin sekä perheen kuvauksen (äidin ollessa n. 30-36 raskausviikolla)
- kuvausaika n. 1-1,5h tuntia
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista voitte ostaa valitsemanne kuvat, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa


odotuskuvaus  | KUVAUSMAKSU 199€

03/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- kuvausaika n.1-1,5 tuntia lokaatiossa kesäaikaan (toukokuu-lokakuu)
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa

perheet lokaatiossa | KUVAUSMAKSU 229€

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Varataan teille kuvauspäivä kalenteriin, maksa kuvausmaksu päivämäärän lukitsemiseksi, täytä varauskyselylomake/kuvaussopimus.

ENNEN KUVAUSTA

Lue huolella läpi valmistautumisohjeet, jotka toimitan varauslomakkeen täytettyäsi. Suunnittele asut etukäteen, lainavaaterekkini sekä asuinspiskansio on suunniteltu tähän avuksesi. Pikkuisen synnyttyä palataan vielä asiaan ja tarkennetaan kuvauspäivämäärä.

KUVAUSPÄIVÄ

Nähdään studiollani sovittuna ajankohtana. Teidän on tarkoitus ottaa rennosti ja minä teen sillä välin taikoja. Olen apunanne, ohjeistan, asettelen ja neuvon.

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Toimitan luonnosgallerianne 2 viikon sisällä kuvauspäivästä verkkogalleriana, josta pääsette valitsemaan ja tilaamaan omat lempikuvanne. Gallerianne on avoinna viikon ajan. Tänä aikana voit valita kokoelmasi ja tehdä kuvavalintoja.

Kun kuvavalinnat on tehty, toimitan laskun jonka maksun jälkeen toimitan valmiit kuvat muutamassa arkipäivässä galleriapalvelun kautta, josta pääsette lataamaan valmiit kuvat sekä täydellä resoluutiolla että web-kokoisena.

kuvauspalvelun kulku

Olen sinua varten koko matkan ajan

begin at $1200

Caramel brownie or gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.Delicious treats for you. 

package 6

begin at $900

Hello sweet muffin lemon strawberry and poppy. Berries and gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.

package 5

begin at $600

Gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.Donut chocolate cake chocolate soufflé danish pudding. 

package 4

back

Nuo suloiset ensimmäiset viikot vauvan kanssa, ihanaa vauvakuplaa, pieneen vauvaan ja uudenlaiseen arkeen tutustumista.
Viikot täynnä pieniä hetkiä, jotka ovat täynnä tunteiden kirjoa laidasta laitaan, rakkautta, iloa ja jännitystäkin, älä missaa niitä!

Haluan vangita nämä merkitykselliset hetket ikuisiksi muistoiksi, jotta voitte palata niihin aina uudelleen.

Varaa kuvaus