Perhekuvaus

"Perhekuvia, joista heijastuu onni, aitous, elämä, lämpö ja rakkaus!"

Valokuvaus on taikaa, joka pysäyttää ajan hetkeksi. Ne eivät ole pelkästään kuvia, voit jakaa ne ystäviesi ja perheesi kanssa, jotta hekin voivat kokea tämän ainutlaatuisen hetken kanssasi, koska vain.

Ne ovat myös lahja lapsillesi - muistutus heille siitä, kuinka he ovat aina olleet ja tulevat olemaan rakastettuja ja arvokkaita.


Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta (249€) sekä digikuvista joiden hinta määrittyy valitsemasi paketin mukaan. 

Sisältää:
- kattava valmistautumisopas
- Perheen valokuvaus yhdessä ja erikseen
- kuvausaika 1-1,5 tuntia studiollani Helsingin Suutarilassa tai lokaatiossa kesäaikaan
- laajan lainavaaterekin käytön, asuja voi tulla testaamaan studiolle ennen kvuausta
- luonnosgalleria (70-90) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, josta tilataan kuvat ja/tai kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaan

PERHEkuvaus studiolla tai lokaatiossa

Aina kun katson perhekuvia, maailma ympärilläni pysähtyy hetkeksi. Se on kuin taianomainen ikkuna onnellisuuden ja yhteenkuuluvuuden maailmaan. Tuntuu, että hetken ajan kaikki muut asiat haihtuvat pois, ja ainoa tärkeä asia on perheen läsnäolo.

Tavoitteeni on tallentaa aitous ja herkkyys jokaiseen otokseen. Haluamme ikuistaa ne pienet hetket, jotka tekevät perheestänne täydellisen. Olipa kyseessä sylissä kieppuminen, yhteinen piknik puistossa tai hiljainen hetki, jolloin jokainen tuntee olevansa juuri siinä oikeassa paikassa.

Kuvatessa pyrin luomaan rennon ja lämpimän ilmapiirin, jotta voitte tuntea olonne mukavaksi ja vapautuneeksi. En halua tehdä teistä vain täydellisiä perhepotretteja, vaan haluamme teidän näyttävän juuri siltä kuin olette – rakastavaisilta, iloisilta ja aidoilta. Kun katselette valmiita kuvianne, toivon teidän tunnistavan itsenne jokaisessa otoksessa. Toivon että valokuvani herättävät muistoja ja tunteita, jotka säilyvät sydämissänne ikuisesti. Ne ovat todiste siitä, että rakkaus ja perhe ovat maailman kauneimpia asioita.

Tervetuloa perhekuvaukseen, joka on enemmän kuin vain valokuvia. Tervetuloa kokemaan hetkiä, jotka tulevat säilymään muistoissanne sukupolvien ajan. Tervetuloa luomaan teidän ainutlaatuinen tarinanne kuvien muodossa.

Rakkaudella,
Susanna

Kuvamuistoja
elämäsi tärkeimmistä hetkistä

kuvia täynnä lämpöä, rakastamista ja herkkyyttä

Varaa kuvaus

Tutustu portfolioon

02/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- äidin sekä perheen kuvauksen (äidin ollessa n. 30-36 raskausviikolla)
- kuvausaika n. 1-1,5h tuntia
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista voitte ostaa valitsemanne kuvat, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa


odotuskuvaus  | KUVAUSMAKSU 199€

03/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- kuvausaika n.1-1,5 tuntia lokaatiossa kesäaikaan (toukokuu-lokakuu)
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa

perheet lokaatiossa | KUVAUSMAKSU 229€

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Varataan teille kuvauspäivä kalenteriin, maksa kuvausmaksu päivämäärän lukitsemiseksi, täytä varauskyselylomake/kuvaussopimus.

ENNEN KUVAUSTA

Lue huolella läpi valmistautumisohjeet, jotka toimitan varauslomakkeen täytettyäsi. Suunnittele asut etukäteen, lainavaaterekkini sekä asuinspiskansio on suunniteltu tähän avuksesi. 

KUVAUSPÄIVÄ

Nähdään studiollani tai lokaatiossa sovittuna ajankohtana. Teidän on tarkoitus ottaa rennosti ja minä teen sillä välin taikoja. Olen apunanne, ohjeistan, asettelen ja neuvon.

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Toimitan luonnosgallerianne 2 viikon sisällä kuvauspäivästä verkkogalleriana, josta pääsette valitsemaan ja tilaamaan omat lempikuvanne. Gallerianne on avoinna viikon ajan. Tänä aikana voit valita kokoelmasi ja tehdä kuvavalintoja.

Kun kuvavalinnat on tehty, toimitan laskun jonka maksun jälkeen toimitan valmiit kuvat muutamassa arkipäivässä galleriapalvelun kautta, josta pääsette lataamaan valmiit kuvat sekä täydellä resoluutiolla että web-kokoisena.

kuvauspalvelun kulku

Olen sinua varten koko matkan ajan

begin at $1200

Caramel brownie or gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.Delicious treats for you. 

package 6

begin at $900

Hello sweet muffin lemon strawberry and poppy. Berries and gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.

package 5

begin at $600

Gingerbread lollipop jelly-o sesame snaps bear claw sesame snaps.Donut chocolate cake chocolate soufflé danish pudding. 

package 4

back

Valokuvaus on minulle tapa vangita elämän tärkeimmät ja ainutlaatuiset hetket rakkampienne kanssa. Kuviin haluan tallentaa hymyn jokaisen perheenjäsenen kasvoilla, katseet, jotka kertovat tuhansia tarinoita, ja sydämelliset halaukset, jotka kertovat rakkauden voimasta. Jokainen kuva on aarre, joka säilyttää perheen tarinan elämänvarrella.

Haluan vangita nämä merkitykselliset hetket ikuisiksi muistoiksi, jotta voitte palata niihin aina uudelleen.

Varaa kuvaus