Lämpimästi tervetuloa, ihanaa että piipahdit sivuillani!

Minä olen Susanna, kahden pojan kiireinen ja onnellinen äiti sekä intohimoinen valokuvaaja. Rakastan lapsia ja olen eniten mukavuusalueellani lapsia kuvatessa.

Vauvakuvaus & perhekuvaus pk-seutu
Canon Nordic Photographer

susanna hynynen

Valokuvaan pääosin Etelä-Suomen alueella sekä studiollani Keravalla Klondyke-talossa. Työskentelen valokuvauksen ohessa ammattivalokuvaajia palvelevassa erikoisliikkeessä.

Valokuvaus merkitsee minulle jatkuvaa oppimisprosessia ja yrittäjänä toimiminen vastuuta, mutta myös paljon vapautta tehdä asioita omalla tavalla.

Haluan luoda ikuisia muistoja ja pysäyttää kuviin tärkeiden hetkien lisäksi tunteita teidän yhteisistä hetkistä, teidän aarteistanne.

Kuvaustyylini on rennon boheemi, lämmin, aito ja tunnelmallinen. Kuvaan pääasiassa luonnonvalolla, sillä rakastan sen luomaa pehmeyttä kuvattavan iholla sekä kuvaustaustassa. Studioni olen sisustanut boheemille brandilleni uskollisesti, jopa kodinomaisesti kuitenkin jokaisen yksityiskohdan tarkasti miettien. 

Olen keskittynyt erityisesti vastasyntyneiden valokuvaukseen sekä lapsi- ja perhekuvaukseen. Äitinä lapsi- ja perhekuvat ovat lähimpänä sydäntäni ja ymmärrän niiden tärkeyden. Lasten synnyttyä aika kiitää ohi aivan liian nopeasti, eikä vähiltä unilta tai arjen kiireiltä aina osaa pysähtyä nauttimaan jokaisesta hetkestä. Sitä varten minä olen, minä taltioin sinulle ne hetket ja ne tunteet, jotka ovat sinulle arvokkainta ja joihin haluat palata aina uudelleen ja uudelleen.

kuvia, joilla on merkitys

Photography is a way of feeling, of touching, of loving.

FUN FACTS

lempimusiikki

lempiruoka

supervoima valokuvaajana

tärkein työväline

harrastukset

Kaikenlainen akustinen "hissimusiikki"

Shanghai-tacot

Lasten hauskuuttaminen ja läsnöolo

Intohimo ja rakkaus valokuvausta kohtaan

Päiväunet ja painonnosto

PERHEkuva: minna kaita