MENTOROINNIT JA WORKSHOPIT

Ota askel eteenpäin urapolullasi ja investointi omaan kehittymiseesi. Tulen tarjoamaan vuosittain muutamia ryhmäworkshopeja kuin räätälöityjä 1:1 
 mentorointikokonaisuuksia niihin osa-alueisiin, missä apua eniten tarvitset. Minä olen halukas auttamaan sinua ja räätälöin koulutukset asiakkaiden tarpeiden mukaan, sinun palvelusi sekä taitojesi kehittämiseksi sekä brändisi vahvistamiseksi.

Haluan tarjota sinulle avaimia sujuvaan yrittämiseen, jotta voit löytää tasapainon työnteon ja arjen välillä. Haluan auttaa sinua nopeuttamaan työnkulkua, jotta työskentelystä tulisi mahdollisimman kustannustehokasta sekä auttaa sinua näkemään asioita uudesta näkökulmasta ja etsimään sinunnäköistäsi polkua, jota pitkin saavutat tavoitteesi.

"become the photographer you were made to be"

Ohessa tunnelmia workshopista
vuodelta 2021

workshop 

syyskuu 2021

1:1 Mentorointi (7h)

Tervetuloa viettämään kanssani kokonainen päivä studiollani Helsingin Suutarilassa.
Suunnitellaan
 sinun näköinen mentorointipäivä, eli käydään läpi juuri niistä asioita, joihin kaipaat kiperimmin apua. Voidaan yhdessä käydä läpi workflowta, kameran asetuksia, valaisua, poseeraamisesta malliasiakkaan kanssa, vauvakuvauksen turvallisuutta, asiakakokemusta, kuvanmuokkausta, mainontaa sekä brändäystä you name it. 

Tarvitset mukaan kamerakalustosi sekä halutessasi työkoneesi. Lounastetaan yhdessä päivän aikana ja tarjoan lisäksi pienen goodiebagin, joka sisältää yhteistyökumppanieni yllätyksiä. Kaikkia mentoroinnin aikana ottamiasi kuvia saat käyttää myös omassa portfoliossasi. 

1500€ + alv24%

ZOOM (2h)

Kysy minulta mitä tahansa! 

Keskustellaan sosiaalisesta mediasta, verkkosivujen rakentamisesta, kameran asetuksista, asiakkaan ohjaamisesta, vauvakuvauksen turvallisuudesta, tyylistä, lainavaaterekin rakentamisesta, liiketoimintavinkeistä, mistä tahansa!

Sinulla on aikaa kysyä minulta mitä tahansa ja olen sinua varten!

Autan ja ohjeistan kaikessa missä koet minusta olevan sinulle ja valokuvaajaurallesi apua.

250€ + alv

lue lisää

800.00€

• Kuvaukseen valmistautuminen
• Kameran asetuksia
• Vauvakuvauksen turvallisuus
• Vauvan käsittely
• Vauvan kapalointi
• Kuvaushetki myös perheen kanssa


kurssilla käydään läpi

Haaveiletko vauvakuvauksista, mutta konkretia puuttuu? Oletko kuvannut vauvoja, mutta kaipaat lisää oppia ja ideoita, apukeinoja ja varmuutta vauvojen käsittelyyn? Olen koostanut päivän sisällön monipuoliseksi paketiksi, joiden avulla pääset niin alkuun vauvakuvauksen saralla kuin askeleen eteenpäin nykyhetkestä. Lupaan kertoa sinulle tärkeimpiä asioita onnistuineiden kuvausten takaamiseksi ja lupaan että lähdet kurssilta itsevarmana ja innostuneena seuraaviin vauvakuvauksiin <3 

ryhmäworkshopit

lue lisää 1:1 mentoroinnista

KOKEMUKSIA

Susannan mentorointi, oli yks mun parhaimmista päätöksistä ikinä mun tämän hetkisellä urapolullani valokuvaajana. Sain juuri ne avut, joiden kanssa olin tuskaillut pitkään ja puuttuvat palaset loksahti paikoilleen.? Opin käyttämään entistä paremmin valoja ja varjoja ja editoinnin preppauksella valokuvani suorastaan heräsi henkiin uudelleen. En ollut uskoa päivän päätyttyä, että valokuvat jotka oli mun työpöydälläni, oli juuri minun ottamia ja editoimia. Suosittelen lämpimästi investoimaan itseesi ja varaamaan oman henkilökohtaisen, juuri sinun tarpeisiisi varatun mentoroinnin Susannalta. Lupaan, ettet kadu päivääkään. Tästä se matka vasta alkaa.

Anni | salmivisuals

SEURAAVA

EDELLINEN

"Olin aloittanut yrittäjänä kolme vuotta sitten ja tehnyt alusta lähtien omaa työtäni aika yksin. Korona tyhjensi kalenteria jonkin verran ja veti pois innostusta omasta tekemisestä. Kaipasin omaan työhöni tukea ja uutta boostia, sitä että joku kannustaa ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla.
Kun näin Susannan mentoroinnin, tuli saman tien fiilis että tässä se on mitä olen kaivannut. Susanna on huikean taitava ammattilainen, joka on rakentanut oman brändinsä laadukkaaksi ja aikaa kestäväksi. Susannan jokainen kuva kertoo oman tarinan ja silti niistä muodostuu yhteinen satu. Sitä samaa halusin myös omaan tekemiseen ja omille asiakkailleni.

Yksilömentorointi oli kerrassaan loistava. Päivän aikana pystyttiin pureutumaan juuri niihin pisteisiin mihin minä kaipasin apua. Oli aikaa esittää minulle tärkeitä kysymyksiä ja peilata omaa tekemistä Susannan ammattitaidon kautta.
Päivä oli kokonaisuudessaan täydellinen, yhdessä Susannan kanssa tehtiin toivomani kuvaus, jonka aikana ehdittiin hyvin käydä läpi niitä pulmia joita itse koen kuvaustilanteissa. Kuvauksen jälkeen oli vielä paljon aikaa käydä läpi kuvaajan työssä suurta osaa näyttelevässä "behind the scenes" työstä.

Kotiin lähdin pää pursuten ajatuksia ja intoa, juuri niitä asioita joita lähdin hakemaan. Mentorointi boostasi tekemistäni uudelle portaalle. Mentorointi oli loistava sijoitus omaan yritykseen ja itseeni. Se tulee tulevien vuosien aikana maksamaan itsensä moninkertaisesti takaisin. "
Anni - Eleonoorashygge

anni | hygge photography

EDELLINEN

SEURAAVA

Olin kovasti odottanut pääseväni vauvaworkshoppiin ja päivä olikin todella huippu ja aika meni tosi nopeasti. Olit onnistunut saamaan kaiken oleellisen tiedon tähän neljään tuntiin ja myös keskustelulle oli jätetty aikaa, joka oli plussaa. Mielestäni Kaisan mukanaolo oli kiva lisä ja Kaisalla tuli hyviä näkökulmia vauvan kanssa työskentelyyn ja vauvan ensihetkiin. Mitkä asiat ovat vauvoille luontaisia ja tuttuja ja kuinka huomioimme tätä kuvaustilanteessa. 

Kaikista eniten odotin tietysti varsinaista kuvaushetkeä. Oli todella hienoa nähdä, kuinka varmaotteisesti ja ammattitaidolla käsittelit vauvaa. Oli mahtava huomata, kuinka simppeleillä ja pienillä muutoksilla saa samoista asetelmista ja kapaloista hyvin erilaisia kuvia. Haluankin päästä harjoittelemaan juuri kuvakulmia ja näitä pieniä asennonkorjauksia ja niiden vaikutusta kuviin. 

Puhuit hyvin myös valon vaikutuksesta ja kuinka kuvakulmaa muuttamalla saa parempaa jälkeä (esim.äiti-vauva kuvissa.) 

Opin workshopissa myös uuden kapalointitekniikan, tämän sain myös videolle ja aion kokeilla käytäntöön. ? En ole itse käyttänyt beanbagia, joten tästä oli ehdottomasti hyötyä kun näin käytännössä, kuinka se toimii. 

Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä ja olen tosi tyytyväinen, että osallistuin! Uskon, että jo tämän pituinen lyhyempi workshop antaa paljon lisää tuleviin vauvakuvauksiini. ? Kiitos vielä, oot kyllä huippu ja studio kuvankaunis! ❤
-Maiju / Valokuvaus Maiju Forss

Maiju | Valokuvaus Maiju Forss

SEURAAVA

EDELLINEN