~ The first business asset you should invest is yourself ~

Kaipaatko itseluottamusta ja varmuutta tekemisen tueksi, haluatko vahvistaa taitojasi ehkä vastasyntyneiden kuvaamisesessa tai vanhempien ohjaamisessa? Haluaisitko aloittaa vastasyntyneen valokuvauksen, muttet tiedä mistä aloittaa? Omistat uuden kameran, muttet osaa hyödyntää sen ominaisuuksia ja monipuolisuutta?

Kahden lapsen äitinä, ammattilaitteiston asiantuntijana sekä 10 vuoden yrittäjäkokemuksen omaavana olen sinua varten ja tarjoan kaiken kokemukseni ja oppini sinun kehityksen tueksi.

Haluan auttaa kehittämään itsevarmuuttasi valokuvaajana, nopeuttamaan työnkulkuasi sekä löytämään unelma-asiakkaasi.

Ihanaa että olet kiinnostunut 1:1 mentoroinnista kanssani! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi uniikille studiolleni Suutarilaan viettämään kanssani kokonaisen mentorointipäivän, joka sisältää juuri niitä asioita, joissa kaipaat eniten apua.

Suunnitellaan yhdessä sinun näköinen kokonaisuus. Voit valita 5 osa-alueetta, joihin haluat että keskitymme mentorointipäivänä:
- Valokuvauksen perusteet ja kameran asetukset
- Kuvankäsittely
- Asiakaskokemus
- Oman äänen ja tyylin löytäminen / brändäys
- Kuvauksen valmistelu & asiakkaan valmistelu
- Workflow
- Valaisu
- Asiakkaan ohjaaminen & poset
- Markkinointi/some/sisällöntuotanto
- Toimivat verkkosivut / hakukoneoptimointi
- Portfolion arviointi
- Tehokkuus ja ajankäyttö
- Jokin muu

Tervetuloa mentorointiin!

02/03

Vauvavatsa ja odotuksen tuomat suuret tunteet, ikuistetaan ne muistoksi.

Sisältää n. tunnin kuvausajan, laajan rekvisiittavaraston käytön, luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

odotus | KUVAUSMAKSU 199€
+ KUVATUOTTEET

03/03

Perhekuvaus studiolla tai lokaatiossa.

Sisältää n. tunnin kuvausajan, laajan rekvisiittavaraston käytön, luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet erillisen hinnaston mukaisesti.

perheet | KUVAUSMAKSU 199€
 + KUVATUOTTEET

Järjestelmäkamera, sekä mielellään joko 35mm, 50mm, tai 24-70mm objektiivit (tai kroppirungolla vastaavat polttovälit) sekä ymmärrys kuvata manuaaliasetuksilla
sekä käsitellä kuvia Adobe Lightroomilla. Mikäli työkoneesi on helposti liikuteltava, olisi suotavaa että ottaisit sen myös mukaan.
mitä tarvitset?

Milloin mentoroinnin voi varata?

Mentorointiin voi hakea mukaan milloin tahansa. Nopealla aikataululla en valitettavasti pysty aikaa järjestämään, mutta useimmiten 1-3 kuukauden päähän.

Miten päivä toteutetaan?

voiko mentoroinnin maksaa osissa?

1:1 mentorointipäivän pituus on 7 tuntia, jonka sisältö suunnitellaan yhdessä sinun toiveidesi pohjalta

Mentoroinnin voit maksaa 1-6 osassa tai niin monessa kuukaudessa kuin on kuukausia jäljellä mentoroinnin alkuun.

"Olin aloittanut yrittäjänä kolme vuotta sitten ja tehnyt alusta lähtien omaa työtäni aika yksin. Korona tyhjensi kalenteria jonkin verran ja veti pois innostusta omasta tekemisestä. Kaipasin omaan työhöni tukea ja uutta boostia, sitä että joku kannustaa ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla.
Kun näin Susannan mentoroinnin, tuli saman tien fiilis että tässä se on mitä olen kaivannut. Susanna on huikean taitava ammattilainen, joka on rakentanut oman brändinsä laadukkaaksi ja aikaa kestäväksi. Susannan jokainen kuva kertoo oman tarinan ja silti niistä muodostuu yhteinen satu. Sitä samaa halusin myös omaan tekemiseen ja omille asiakkailleni.

Yksilömentorointi oli kerrassaan loistava. Päivän aikana pystyttiin pureutumaan juuri niihin pisteisiin mihin minä kaipasin apua. Oli aikaa esittää minulle tärkeitä kysymyksiä ja peilata omaa tekemistä Susannan ammattitaidon kautta.
Päivä oli kokonaisuudessaan täydellinen, yhdessä Susannan kanssa tehtiin toivomani kuvaus, jonka aikana ehdittiin hyvin käydä läpi niitä pulmia joita itse koen kuvaustilanteissa. Kuvauksen jälkeen oli vielä paljon aikaa käydä läpi kuvaajan työssä suurta osaa näyttelevässä "behind the scenes" työstä.

Kotiin lähdin pää pursuten ajatuksia ja intoa, juuri niitä asioita joita lähdin hakemaan. Mentorointi boostasi tekemistäni uudelle portaalle. Mentorointi oli loistava sijoitus omaan yritykseen ja itseeni. Se tulee tulevien vuosien aikana maksamaan itsensä moninkertaisesti takaisin. "
Anni - Eleonoorashygge

anni | hygge photography

Susannan mentorointi, oli yks mun parhaimmista päätöksistä ikinä mun tämän hetkisellä urapolullani valokuvaajana. Sain juuri ne avut, joiden kanssa olin tuskaillut pitkään ja puuttuvat palaset loksahti paikoilleen.? Opin käyttämään entistä paremmin valoja ja varjoja ja editoinnin preppauksella valokuvani suorastaan heräsi henkiin uudelleen. En ollut uskoa päivän päätyttyä, että valokuvat jotka oli mun työpöydälläni, oli juuri minun ottamia ja editoimia. Suosittelen lämpimästi investoimaan itseesi ja varaamaan oman henkilökohtaisen, juuri sinun tarpeisiisi varatun mentoroinnin Susannalta. Lupaan, ettet kadu päivääkään. Tästä se matka vasta alkaa.

Anni | salmivisuals

Olin kovasti odottanut pääseväni vauvaworkshoppiin ja päivä olikin todella huippu ja aika meni tosi nopeasti. Olit onnistunut saamaan kaiken oleellisen tiedon tähän neljään tuntiin ja myös keskustelulle oli jätetty aikaa, joka oli plussaa. Mielestäni Kaisan mukanaolo oli kiva lisä ja Kaisalla tuli hyviä näkökulmia vauvan kanssa työskentelyyn ja vauvan ensihetkiin. Mitkä asiat ovat vauvoille luontaisia ja tuttuja ja kuinka huomioimme tätä kuvaustilanteessa. 

Kaikista eniten odotin tietysti varsinaista kuvaushetkeä. Oli todella hienoa nähdä, kuinka varmaotteisesti ja ammattitaidolla käsittelit vauvaa. Oli mahtava huomata, kuinka simppeleillä ja pienillä muutoksilla saa samoista asetelmista ja kapaloista hyvin erilaisia kuvia. Haluankin päästä harjoittelemaan juuri kuvakulmia ja näitä pieniä asennonkorjauksia ja niiden vaikutusta kuviin. 

Puhuit hyvin myös valon vaikutuksesta ja kuinka kuvakulmaa muuttamalla saa parempaa jälkeä (esim.äiti-vauva kuvissa.) 

Opin workshopissa myös uuden kapalointitekniikan, tämän sain myös videolle ja aion kokeilla käytäntöön. ? En ole itse käyttänyt beanbagia, joten tästä oli ehdottomasti hyötyä kun näin käytännössä, kuinka se toimii. 

Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä ja olen tosi tyytyväinen, että osallistuin! Uskon, että jo tämän pituinen lyhyempi workshop antaa paljon lisää tuleviin vauvakuvauksiini. ? Kiitos vielä, oot kyllä huippu ja studio kuvankaunis! ❤
-Maiju / Valokuvaus Maiju Forss

Maiju | Valokuvaus Maiju Forss

yhteydenotto

lähetä

verkkosivustosi

sähköpostiosoite

nimi

Ihanaa että päätit lähteä mukaan! Täytäthän oheisen lomakkeen, niin palaan pikimmiten asiaan jotta päästää suunnittelemaan sinun näköistä mentorointipäivää.

sähköpostiosoite

KERRO MINULLE ITSESTÄSI SEKÄ TOIVEISTASI MENTOROINTIA KOSKIEN

toivottu ajankohta mentoroinnille

Sain juuri viestisi, kiitos <3

Pyrin palaamaan asiaan muutaman arkipäivän sisään.

Ilolla,
Susanna

kiitos!