Lämpimästi tervetuloa studiolleni loft-henkiseen tehdasmiljööseen Keravan Klondyke-talolle. Studioni on paikka rauhoittumiselle ja kiirettömyydelle. Se on kodinomainen paikka, jossa ikuistan perheesi rennon kuvauskokemuksen avulla ikuisiksi muistoiksi.

Studio sijaitsee vanhan inspiroivassa Klodyke-talossa, joka huokuu ihanaa vanhan tehtaan tarinaa. Pihapiirissä on ilmaisia parkkipaikkoja, johon voit jättää autosi.

Kuvausten lomassa voit napata kupin kahvia tai kylmiä virvokkeita, vauvakuvauksen lomassa napata pienet päiväunet ja ottaa rennosti kun samaan aikaan minä ikuistan kuvia rakkaimmistasi.

Studiolta löytyy lainavaaterekki niin aikuisille kuin lapsillekin, eli voit jättää kotiin huolesi pukeutumisesta.

Studioni ei ole pelkästään työtila, se inspiraationlähteeni, paikka jossa saan luoda itseäni. Studio on minun toinen kotini. Minulle tärkeintä on tilan rentous ja kodikkuus, joka myös siirtyy kuviin.
Saapuminen autolla:

Studioni sijaitsee Keravan Klondyke talossa osoitteessa Kumitehtaankatu 5, A rappu ja 2 kerros, joka on vähän piilossa tehtaan takana. Autolla saapuessasi kirjoita google mapsiin oheinen teksti: 60.382104, 25.099107 tai paina tätä linkkiä, josta pääset suoraan oikeaan parkkipaikkaan. 

Ajaessasi osoitteeseen Kumitehtaankatu 5 tehtaan nähdessäsi käänny heti ensimmäisestä risteyksestä rinnettä ylös tehtaalle päin (viitta raput A, B, C D ja E) ja aja tietä niin pitkään taloa kiertäen että tulet parkkipaikalle ihan juna-aseman viereen. Voitte jättää auton parkkiin mihin tahansa paikkaan, jossa ei ole varattu-kylttiä. Studiolle saavutaan tehtaan sisäpihalta, josta löytyy rappu A. Ovesta sisään ja toiseen kerrokseen. 

Saapuminen junalla:
Klondyketalon A rappu sijaitsee aivan Savion aseman vieressä. Saviolle liikennöivät N- ja K-junat. Katso aikataulut
VR:n sivuilta https://www.vr.fi/rautatieasemat-ja-reitit/lahiliikenne


Lämpimästi tervetuloa.

saapumisohjeet

<

>

lainavaaterekkini sinulle

yli 30 mekkoa, neuleita ja bodyjä lapsille, t-paitoja miehille, rusetteja, wrapeja...

Vaatetus on hyvin olennainen osa valokuvausta. Voit ottaa kuvaukseen mukaan erilaisia asukokonaisuuksia tai lainata minun lainarekistä sinulle sopivia asuja.

Studioltani löytyy lainavaaterekki, josta löytyy äideille ja lapsille asuja, jotka edustavat parhaiten tyyliäni.