tarina rakkaudesta ja rohkeudesta

Synnytysvalokuvauksen taika on hetkissä, joita et koskaan unohda. Se on tunteiden virta, joka kietoutuu ympärillesi kuin pehmein silkkihuivi.

Se on hetki, jolloin maailma pysähtyy ja kaikki turha unohtuu. Synnytysvalokuvaus tallentaa elämän suurimman ihmeen, siinä hetkessä, kun uusi elämä saapuu maailmaan.

SYNNYTYSKUVAUS

Synnytysvalokuvauksen tarkoitus on tallentaa pysyvään muistiin tämä ainutkertainen matka. Se on kuin kirja, joka kertoo tarinan rakkaudesta, voimasta ja toivosta. Se on albumi, jonka sivuilla elämä alkaa uudelleen joka kerta, kun avaat sen.

Kuvat kertovat tarinan, joka ulottuu ajassa eteenpäin. Ne välittävät tunteen jokaisesta hengenvedosta, jokaisesta kivun ja ilon sekaisesta hymystä, jokaisesta kyynelen kastelemasta poskesta. Ne ovat aarteita, joita voit jakaa tuleville sukupolville, jotta he ymmärtäisivät, mistä he ovat tulleet.

Synnytysvalokuvauksen taika ei piile teknisissä yksityiskohdissa tai valaisun suunnittelussa. Se piilee hetkessä, jolloin sielu paljastaa kaiken. Se piilee kyvyssä taltioida elämän alkukantainen kauneus ja haavoittuvuus yhdessä kuvassa.Anna minun tallentaa tämä ainutlaatuinen hetki sinulle ja teille, jotta voitte muistaa nämä aina. Kuvat puhuvat enemmän, sillä niissä on enemmän voimaa kuin tuhansissa sanoissa.

Olen sinua varten, jotta voimme yhdessä luoda muistoja, jotka pysyvät sydämissänne ikuisesti.

- tutustumistapaaminen, jossa tutustutaan ja käydään läpi toiveenne synnytyskuvausta koskien

- päivystys rv 38 aina synnytykseen saakka

- läsnäolo läpi synnytyksen

- koko galleria 100+ kuvaa + video kuvistanne

- hinta 2699€

synnytyskuvaus sisältää

Jokaisessa syntymässä on jotain suurenmoista, jotain niin ainutlaatuista ja haurasta, että se koskettaa syvältä.

Synnytysvalokuvaajan roolii on valtavan suuri kunnianosoitus ja nämä kuvaukset ovat itselle niitä hauraimpia ja samalla suurimpia kokemuksia. Synnytykseen saapuessani aika tuntuu hidastuvan ja maailma sulautuu yhteen äidin hengityksen ja vauvan ensi itkun kanssa. Hetket ovat täynnä odotusta, voimaa ja herkkyyttä, kun vanhemmat yhdessä luovat turvallisen tilan uudelle elämälle.

Valokuvatessani synnytystä, pyrin vangitsemaan enemmän kuin vain kuvia. Pyrin tallentamaan tunteet, jotka heijastuvat vanhempien silmistä, heidän käsiensä kosketuksen hellän voiman ja sen taian, kun uusi elämä hengittää ensimmäisen kerran.

Jokainen synnytys on tarina itsessään, jokainen omanlaisensa. Tarina voimasta, sinnikkyydestä ja rakkaudesta. Kamerani on enemmän kuin vain laite – se on silta, joka yhdistää hetken, joka ei toistu, pysyviin muistoihin, joita vanhemmat voivat jakaa lapsensa kanssa vuosien päästä.

Valokuvaajana ja äitinä ymmärrän, että synnytys on äärimmäisen intiimi hetki. Teen työtäni huomaamattomasti, sulautuen taustalle, jotta voitte uppoutua hetkeen täysin. Annan teille tilaa, mutta myös tuntea kaikki tuntet jotka ottavat vallan. Haluan, että voitte tuntea olonne mukavaksi ja turvalliseksi, kun jaan kanssanne tämän matkan uuden elämän alkulähteille.

Jokainen synnytysvalokuvaus on kunnia ja etuoikeus. Jokainen kuva on sydämellinen kunnianosoitus elämän suurelle ihmeelle. Kiitollisuudella ja nöyryydellä tallentaen hetkiä, jotka muistuttavat meitä siitä, kuinka kaunista ja haavoittuvaa elämä voi olla.

Rakkaudella,
Susanna

Jos haluat kokea tämän taian ja säilyttää sen ikuisesti

synnytysvalokuvaus on sinua varten

Varaa kuvaus

Tutustu portfolioon

02/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- äidin sekä perheen kuvauksen (äidin ollessa n. 30-36 raskausviikolla)
- kuvausaika n. 1-1,5h tuntia
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista voitte ostaa valitsemanne kuvat, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa


odotuskuvaus  | KUVAUSMAKSU 199€

03/03

Hinta koostuu kahdesta osata, valokuvausmaksusta sekä digikuvista. 

Sisältää:
- valmistautumisopas
- kuvausaika n.1-1,5 tuntia lokaatiossa kesäaikaan (toukokuu-lokakuu)
- laajan rekvisiittavaraston käytön
- luonnokset (50-70) salasanalla suojatussa nettigalleriassa, joista ostetaan kuvatuotteet, kurkkaa hinnasto alta
- kuvausmaksun voi maksaa useassa osassa

perheet lokaatiossa | KUVAUSMAKSU 229€

KOKEMUKSIA

Lähestyin Susannaa toiveenani synnytysvalokuvaus. Susanna kohtasi jo odotusaikana lempeydellä ja toiveita kuunnellen. Tuli turvallinen olo. 

Synnytyksen lähestyessä Susanna päivysti ja viestittelimme, kunnes koitti synnytyksen ensi merkit.

Oli luontevaa toivottaa Susanna luoksemme, sillä olimme jutelleet aikaisemmin puhelimessa. Susannan sensitiivisyys ja sydämellisyys oli kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Syntymä on hetkenä hauras ja Susanna oli kauniisti ammattilainen ja ikuisti kokemuksemme. 

Kuvaus oli itselleni synnyttäjänä korjaava. Voimakkaat tuntemukset veivät kuplaan ja välillä sukelsin synkkään ja syvälle. Kuvat näyttivät intensiivisimmätkin hetket herkän voimallisina. Ne olivat terapeuttisia ja hoivaavia.

Susannan tekniset lahjat ovat vähintään yhtä vakuuttavat kuin kohtaamisen ja hetkessä olemisen taitonsa. 

Susannan läsnäollessa oli turvallista synnyttää. 

Katsomme yhdessä synnytyksestä tallentuneita kuvia ja liikkuvaa kuvaa kuopuksemme kanssa hänen ymmärtäessä enemmän. Kuinka korvaamatonta. 

Ikuisesti kiitollinen sinulle Susanna. 🫶🏽

"Olin aloittanut yrittäjänä kolme vuotta sitten ja tehnyt alusta lähtien omaa työtäni aika yksin. Korona tyhjensi kalenteria jonkin verran ja veti pois innostusta omasta tekemisestä. Kaipasin omaan työhöni tukea ja uutta boostia, sitä että joku kannustaa ja auttaa näkemään asioita uudella tavalla.
Kun näin Susannan mentoroinnin, tuli saman tien fiilis että tässä se on mitä olen kaivannut. Susanna on huikean taitava ammattilainen, joka on rakentanut oman brändinsä laadukkaaksi ja aikaa kestäväksi. Susannan jokainen kuva kertoo oman tarinan ja silti niistä muodostuu yhteinen satu. Sitä samaa halusin myös omaan tekemiseen ja omille asiakkailleni.

Yksilömentorointi oli kerrassaan loistava. Päivän aikana pystyttiin pureutumaan juuri niihin pisteisiin mihin minä kaipasin apua. Oli aikaa esittää minulle tärkeitä kysymyksiä ja peilata omaa tekemistä Susannan ammattitaidon kautta.
Päivä oli kokonaisuudessaan täydellinen, yhdessä Susannan kanssa tehtiin toivomani kuvaus, jonka aikana ehdittiin hyvin käydä läpi niitä pulmia joita itse koen kuvaustilanteissa. Kuvauksen jälkeen oli vielä paljon aikaa käydä läpi kuvaajan työssä suurta osaa näyttelevässä "behind the scenes" työstä.

Kotiin lähdin pää pursuten ajatuksia ja intoa, juuri niitä asioita joita lähdin hakemaan. Mentorointi boostasi tekemistäni uudelle portaalle. Mentorointi oli loistava sijoitus omaan yritykseen ja itseeni. Se tulee tulevien vuosien aikana maksamaan itsensä moninkertaisesti takaisin. "
Anni - Eleonoorashygge

anni | hygge photography

EDELLINEN

SEURAAVA

Olin kovasti odottanut pääseväni vauvaworkshoppiin ja päivä olikin todella huippu ja aika meni tosi nopeasti. Olit onnistunut saamaan kaiken oleellisen tiedon tähän neljään tuntiin ja myös keskustelulle oli jätetty aikaa, joka oli plussaa. Mielestäni Kaisan mukanaolo oli kiva lisä ja Kaisalla tuli hyviä näkökulmia vauvan kanssa työskentelyyn ja vauvan ensihetkiin. Mitkä asiat ovat vauvoille luontaisia ja tuttuja ja kuinka huomioimme tätä kuvaustilanteessa. 

Kaikista eniten odotin tietysti varsinaista kuvaushetkeä. Oli todella hienoa nähdä, kuinka varmaotteisesti ja ammattitaidolla käsittelit vauvaa. Oli mahtava huomata, kuinka simppeleillä ja pienillä muutoksilla saa samoista asetelmista ja kapaloista hyvin erilaisia kuvia. Haluankin päästä harjoittelemaan juuri kuvakulmia ja näitä pieniä asennonkorjauksia ja niiden vaikutusta kuviin. 

Puhuit hyvin myös valon vaikutuksesta ja kuinka kuvakulmaa muuttamalla saa parempaa jälkeä (esim.äiti-vauva kuvissa.) 

Opin workshopissa myös uuden kapalointitekniikan, tämän sain myös videolle ja aion kokeilla käytäntöön. ? En ole itse käyttänyt beanbagia, joten tästä oli ehdottomasti hyötyä kun näin käytännössä, kuinka se toimii. 

Kaiken kaikkiaan onnistunut päivä ja olen tosi tyytyväinen, että osallistuin! Uskon, että jo tämän pituinen lyhyempi workshop antaa paljon lisää tuleviin vauvakuvauksiini. ? Kiitos vielä, oot kyllä huippu ja studio kuvankaunis! ❤
-Maiju / Valokuvaus Maiju Forss

Maiju | Valokuvaus Maiju Forss

SEURAAVA

EDELLINEN

lähetä

laskettuaika

sähköpostiosoite

nimi

Kuvausaikoja on hyvin rajoitetusti, jotta pystyn mahdollisuuksien mukaan varmistamaan
pääsyni synnytykseenne. Laita minulle yhteydenottopyyntö ja palaan asiaan pikimmiten <3

sähköpostiosoite

Kerro minulle sinun tarinasi. onko kyseessä ensimmäinen vauva, viimeinen vauva, mistä synnytyksen osasta olet eniten innoissasi, mikä sinua pelottaa, millainen olisi ihanteelinen synnytys, mitä toivot minulta?

onko suunnitelmissa kotisynnytys vai sairaalasynnytys

yhteydenotto

Sain juuri viestisi, kiitos <3

Pyrin palaamaan asiaan muutaman arkipäivän sisään.

Ilolla,
Susanna

kiitos!