189.00€

BohoBundle presetpaketti sisältää 9 presetiä, joista kaksi on mustavalkoisia. Presetit on suunnitelut vain RAW-tiedostoille.

* Paketti sisältää selkeät asennusohjeet jokaiselle versiolle. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta ja osto on sitova.
* Ongelmatilanteissa minut tavoittaa parhaiten @easierworkflowbysusannahynynen intagram-tilin kautta tai sähköpostilla info@susannahynynen.fi.
* Saat latauslinkin preseteihin sekä asennus- ja käyttöoppaaseen tilausvahvistuksen yhteydessä.

mitä sisältää

BohoBundle on presetpaketti ammattikuvaajille.
 
Bohopresetien avulla saat kuviisi täydelliset ihonsävyt, boheemeja kultaisia, kuparisia ja ruskeita sävyjä sekä viimeistellyt lopputuloksen.

Paketti on sinulle, joka kuvaat ammatiksesi luonnonvalolla ja kaipaat työkalun, jonka avulla harppaat ison askeleen kuvankäsittelypolullasi eteenpäin. Presetien ideana ei ole viimeistellä raakakuvaa yhdellä klikkausella (vaikka niinkin voi helposti käydä), sillä usein valotuksen ja valkotasapainon säätämisen lisäksi kaipaat kuviin oman pienen viimeistelyt, jotta lopullinen kuva käyttää silmääsi omalta.

Presetit toimivat Adobe Lightroomissa sekä Adobe Camera Raw:ssa (Lightroom Classic CC, 6, 5 & 4 ja Photoshop CC & CS6)

BohoBundle – professional presets

LOCATION -preset

Location presetin avulla saat kuviisi kauniit ihonsävyt, boheemeja kultaisia, kuparisia ja ruskeita sävyjä, kevyttä mattaisuutta sekä kauniin vihreän sävyn, joka ei hyppää kuvissa liikaa esiin.

Tilaa tästä

WARM - mobile collection
34,95€

BRIGHT - mobile collection
34,95€

CARAMEL - mobile collection
34,95€

saatat myös kiinnostua näistä